|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καμία άλλη μέρα δε παίζει τετάρτη πέμπτη πχ? Γιατί αυτό το σαββατοκύριακο θα λείπω. Αν αλλάξει κάτι είμαι μέσα πάντως.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιχάλη
κάτι θα κάνουμε θα μιλήσουμε και τηλεφωνικός αν και καθημερινές δουλεύω και έχω πρωινό ξύπνημα !!! |
|
||||
|
||||
![]()
να κάνουμε George να κάνουμε
Αμαρτία από το θεό να μην βρεθούμε εδά που έχεις και εσύ χρόνο |
|
||||
|
||||
![]()
telika paizei?
|
||||
|
||||
![]()
και βεβαια παίζει !!!! θα το κανονίσουμε μια μέρα που θα βολεύει τους περισσοτερους από σάββατο μέχρι παρασκευή τη βδομάδα που έρχεται
------------------------- λοιπόν η συνάντηση αν μαζευτούμε θα γίνει κυριακή απογευα , όλοι οι καλοί ενυδρειοφιλοι χωράνε . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Misirlis Aquarium : 25-09-12 στις 16:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν κατόπιν συνεννοήσεως με το Γιώργο είπαμε να μαζευτούμε Κυριακή για καφεμπυροπασετοψαροκουβεντοκατάσταση στο σπίτι του. Εκεί μετά τις πέντε να μαζευόμαστε χαλαρά να πιούμε κανένα καφέ βλέποντας τους δίσκους του και έπειτα να βάλουμε μπροστά τα βαριά όπλα
![]() ![]() ![]() Τώρα για περισσότερες λεπτομέρειες με πμ είτε σε εμένα είτε στο Γιώργο και post εδώ. Επίσης ότι έχει ο καθένας φέρνει να φάμε και να πιούμε μόνο να το ξέρουμε από πρίν (να μη βρεθούμε μια κοπανιά με τρία κιλά γλυκά και βάλουμε στη σχάρα τους δίσκους ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν είμαστε εδώ θα έρθουμε !
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|