|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξεφύγατε αρκετά :P
Πέραν τούτου φαντάζομαι ψάχνουμε φθηνές λύσεις για επιδιόρθωση γρατζουνιών. Εάν ήταν να δώσουμε 100+ευρώ για ντρεμελ+εξαρτήματα καλύτερα να αλλάζαμε όλο το γυαλί πιο φθηνά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα το dremel εχει απειρες χρησεις δεν το περνεις μονο για αυτο. Εγω προσωπικα εχω noname και γυαλισμα αυλων που απαιτει χειρουργικη ακριβεια τα κανει μια χαρα. Δεν λεω σαν το γνησιο dremel τιποτα. Aλλα και αυτο μια χαρα ειναι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν προτεινα σε κανεναν να παει να αγορασει ενα ντρεμελ και να γυαλισει τζαμια, γιατι απλα ειτε στην καλυτερη θα προκαλεσει χειροτερο προβλημα, ειτε θα σπασει τα τζαμια. Αυτο που ειπα ειναι ΑΝ ηδη εχει ντρεμελ και γνωριζει πολυ καλα πως να το χειριστει τοτε να κανει γυαλισμα. Παράθεση:
...Οκ, εχω βρει και αλλα που οντως κανουν δουλεια και ειναι ισως και καλυτερα αλλα μονο mo name δεν ειναι (κατι boss κτλ εξαρτηματα κοβαλτιου ακομα πιο ακριβα απο τα ντρεμελ)
|
||||
|
||||
![]()
κοβαλτιου....? ξεφυγαμε χαχα :P η αληθεια ειναι οτι το πρακτικερ εχει καλη πολιτικη, τα ντρεμελ, και διπλα οτι χειροτερο υπαρχει. Που θα πας οεο? Εγω απο μεμονομενα καταστηματα εψαχνα και βρηκα καποια αξιολογα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά σήμερα πήγα και ρώτησα σε ένα μαγαζί carglass αν υπάρχει κάτι για τις γρατζουνιές στο τζάμι και είπαν πως δυστυχώς όχι, δεν υπάρχει.Οι ρωγμές στα παρμπρίζ μου είπανε δεν εξαφανίζονται, το σημάδι από το χτύπημα πέτρας παραμένει, μόνο το τζάμι δεν θρυμματίζετε.Θα τους βόλευε κι αυτούς πολύ να υπάρχει κάτι.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμος τζαμιου ενυδρειου απο μεσα.Με τι? | georgis4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 17-11-11 22:56 |
τι παχος τζαμιου? | masha87 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 23-05-11 20:18 |
Αντικατασταση τζαμιου | klipitiklopos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 23-04-11 00:14 |
Ραγισμα τζαμιου ενυδρειου. | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 09:46 |
Παχος τζαμιου? | MiziGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 16-06-07 10:06 |