|
|
||||
|
||||
![]()
ωραίος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η πρώτη φωτό ειναι υπέροχη...με μπλε σκούρο (!) ή μαυρο χαρτόνι θα ειναι ΣΟΥΠΕΡ ...συγχαρητήρια για την αλλαγή..νομίζω οτι οι διαφορές ειναι πολυ φανερες πλεον
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
by the way ..αν μπορείς να το ''δείς'' και απο τις δυο πλευρές..στην θέση σου θα εβγαζα τελείως το φόντο για να το απολαμβάνω και απο τις 2 πλευρες
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
διαχωριστικο το εχω αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο για ψαρια αυτο.το ειχα χθες ολη μερα χωρις το φοντο και τα ψαρια μου φανηκαν φοβισμενα!
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό θα στο πουν οι εμπειρότεροι....
στα δικά μου άπειρα μάτια έχεις φτάσει στον προορισμό ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- ευχαριστω να εισαι καλα.αν μπουν και τα φυτα πιστευω θα ειναι ακομα καλυτερα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kokalo : 13-09-12 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο! Πολύ καλύτερο!
Τις ανούμπιες μην τις φυτεύεις! Σκάλωσε τες ανάμεσα στις πέτρες που έχεις στο κέντρο ή πάνω στα νταμαράκια. Αν τις αφήσεις ως έχει εκτός απο το ότι θα ξεραθούν, θα τις πάρουν τα ψάρια και θα τις ξεθαψουν και θα αιωρούνται. Πάντα όταν βάζουμε φυτά τα βάζουμε σε μεριά που δεν ενοχλεί τα ψάρια. Εγώ τα δικά μου τα έχω όλα πίσω πίσω ανάμεσα απο τα 2 νταμάρια. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρειο ειναι διαχωριστικο εβγαλα το φοντο απο την μια μερια Αλλα τα ψαρια μου φανηκαν φοβισμενα.να το ξανα βαλω το φοντο; |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ μεγάλη η διάφορα ! Μπράβο και απο μένα . Καλη συνέχεια
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ tanganyika 100 ΛΙΤΡΩΝ | diamanths | Tanganyika | 56 | 03-02-13 16:31 |
νεο ενυδρειο tanganyika | takis07 | Tanganyika | 3 | 05-02-11 15:02 |
ενυδρειο tanganyika | Dionysia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 07-12-08 12:32 |
Ενυδρειο tanganyika 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 08-05-08 16:41 |