|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρότεινα ενα μικρό sump..ή ενα 2217
|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο για την προσπάθεια φίλε μου
είμαι σίγουρος ότι θα το βελτιώνεις συνέχεια. Peace μεταξύ των Αφρικανών http://www.youtube.com/watch?v=QMS5v...yer_detailpage |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έχω και ένα εσωτερικό atman γραφει 1000λιτρα ανα ωρα ------------------------- Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες και την βοηθεια. Παντω πιστευω οτι πρωτα απο ολα πρεπει να ζουν τα ψαρια οπως Ειναι στο φυσικο του περιβαλλον και μετα οτι αρεσει σε εμας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kokalo : 12-09-12 στις 08:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου...! Καλη και τα ψαρια βεβαια! Καλη συνεχεια!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
!!ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!φωτογραφιες απο την αλλαγη!!
|
|
|||
|
|||
![]()
εβγαλα τις φροντοζες της εβαλα σε ενα ενυδρειο 120λιτρα ελπιζω να τις πουλησω συντομα!εμειναν μονο τα trofeus.αλλαξα τις πετρες διακοσμιση και αυριο παω να παρω φυτα!και to backround μου θελω να το κανω μαυρο!
περιμενω τα σχολια σας!! |
|
||||
|
||||
![]()
ωραίος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η πρώτη φωτό ειναι υπέροχη...με μπλε σκούρο (!) ή μαυρο χαρτόνι θα ειναι ΣΟΥΠΕΡ ...συγχαρητήρια για την αλλαγή..νομίζω οτι οι διαφορές ειναι πολυ φανερες πλεον
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ tanganyika 100 ΛΙΤΡΩΝ | diamanths | Tanganyika | 56 | 03-02-13 16:31 |
νεο ενυδρειο tanganyika | takis07 | Tanganyika | 3 | 05-02-11 15:02 |
ενυδρειο tanganyika | Dionysia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 07-12-08 12:32 |
Ενυδρειο tanganyika 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 08-05-08 16:41 |