|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για να δούμε....!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σε καμιά ώρα θα περάσω από το WaterInn(ίσως και από το Pet City στο Μαρούσι) στην ιστοσελίδα έχει στο stock odessa barb και steatocranus που είχαμε πει πιο πριν, να δω και κάτι άλλο;;
Αν είναι πείτε μου να τα σημειώσω... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ αν είναι θα πάω στο pet city που έχουμε εδώ στο Ίλιον να δω τι έχει .
|
||||
|
||||
![]()
Waterinn εχω δει...
Πετσιτυ Μαρουσι εχω δει... Πετσιτυ Ιλιον εχω δει... Στιατοκρανους που ειδες?
|
||||
|
||||
![]()
τελικά ειχαμε κανα νεο όσοι πήγαν στα καταστήματα>??
|
|
||||
|
||||
![]()
Α ναι...
Ξεχασα να σας πω πως σημερα το πρωι πλερωσα 60 ευρουλακια και φιξαραμε την συμμετοχή για τα 2 ενυδρεια. Αντε βρεεεεεεεεεεεε...Θελουμε να βρουμε ενα βιοτοπο ακομα. Κανα νεο απο το μετωπο?
|
||||
|
||||
![]()
ο ένας βιότοπος ποιος ειναι για να ανακεφαλαιώνουμε..??>..εγώ πιστεύω οτι το ασιατικό ή το αμαζονιακό ειναι πολύ καλές επιλογές...(για τα λίτρα ..γιατι αλλιώς θα ελεγα τιποτα μελανοταινίες)...με driftwood και blackwater...φυτα επιφανείας μερικά fern και α)κοπαδόψαρα β)κυρίως ψάρια γ)κάποιο ανσιστροειδες px baryancistrus κλπ κλπ θα ειναι ωραίο τανκ..(αν και συνηθισμένο...) βεβαια αν οντως ακολουθήσουν πολλοί το στήσιμο αυτό,θα ειναι πρόκληση για εμάς γιατί θα πρέπει να βασιστούμε στη λεπτομέρεια για να τραβήξουμε τους κριτές..!!! και τώρα που τα λέμε..μήπως να συνεννοούμαστε μονο με πμ..!! μπορεί να μπαίνουν κρυφα αλλοι διαγωνιζωμενοι και να κλέβουν τα σχεδια μας
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |