|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω λεω να παμε σε κατι ψαγμενο.
Μια ιδεα ειναι να στησουμε εναν ποταμο Αφρικης και ενα ασιατικο η αυστραλεζικο με κατι σπανιο. Θα δουμε ομως τι ψαρια θα μπορουμε να βρουμε. Αυτο ειναι το πιο δυσκολο κομματι. Οσο για τα καταστηματα εχω ηδη εξασφαλισει την υποστηριξη ενος καταστηματος για δανεισμο ψαριων και υλικων... Παμε καλα λεμε....... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |