|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν να ευχαριστήσω κ εγώ τον NIDAL για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μας παρείχε ....Να σαι καλα και θα σε δούμε εκει....
Τώρα για τα ενυδρεία...συμφωνώ με το αυστραλέζικο βιοτοπικό..αλλα το 2ο οπως εχω πεί εξ αρχής εγώ το προτιμώ νοτιοαμερικανικό ή εν πάσει περιπτώση κάτι σε black water..αυτα απο εμένα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχουμε αποφασισει ομως και στα δυο αν γινουν με τι θα παιξουμε μεσα? στο δευτερο κατι για σκαλαρια η δισκους σκεφτεστε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια λέμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα λίτρα ειναι λίγα για δίσκους και λίγα για σκαλάρια (γιατί δεν νομίζω να ειναι και οπτικά ωραίο να χρησιμοποιήσουμε σκαλάρια 4εκ..)..βέβαια μια σύνθεση με altum(αν βρίσκαμε καπου κατάστημα-ιδιώτης θα ήταν ωραία..αλλα και πάλι..δυσκολεύομαι στα λίτρα προσωπικα....θα ''μπουκωσει'' με διακοσμο και τα ψαρια θα ειναι περιορισμένα...εγώ σκεφτομουνα ενα aquascape σε φάση corydoras,καποια tetras και μετα νανοκιχλιδες...ή καποια κιχλιδα σε τετοια φάση...νομίζω ειναι αγαπητό στυλ απο τους απανταχου ακουασκειπερς και δεν θα δυσκολευτουμε και πολύ στο αποτέλεσμα...
![]() με πρόλαβε ο Maverick ..και εδώ που τα λέμε για το ''κοινό΄στησιμο'' θα το ξανασκεφτώ... |
|
||||
|
||||
![]()
με ραμιρεζι κτλ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα ramirezi, οι νανοκιχλίδες και γενικά τα ψάρια της Νοτίου Αμερικής, αλλά όπως είπε και ο Δημήτρης, λέω να περάσουμε ένα μήνυμα ότι υπάρχουν ψάρια που δεν τα γνωρίζουν πολλοί με τα οποία μπορείς να στήσεις ωραία ενυδρεία...
|
|
||||
|
||||
![]()
και ασιατικό μπορούμε να το κάνουμε ...αλλα προσωπικά δεν σκαμπάζω πολλά απο αυτα τα γεωγραφικά σημεία...απο νοτια και γενικά αμερική εχουμε πολλές επιλογές...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕΕΕΕΕ...ΙΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα λέγατε για ένα ενυδρείο νοτιοανατολικής Ασίας με trichogaster leeri (pearl gourami)?
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ συμφωνώ με τον platy για Νότιο Αμερική .
Μου αρέσει επίσης και η ιδέα για Pearl Gourami .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |