|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοιτα, στο ιδιο λινκ που μου παραθετεις γραφει Soft, slightly acidic water is best for breeding που σημαινει πως σε αυτο το νερο ζουν, τωρα αν τυχει στην αρχη της περιοδου των βροχων να παει και 8 φυσικα και εχει καταγραφει, αλλα δε σημαινει πως αυτο ειναι το νερο που ζουν, αλλα απο κει και περα δε μου μοιαζει και τοσο σοι αυτη η σελιδα γιατι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα ψαρια μαλακου νερου τα γραφει 6-8, δοκιμασα corry, betta, clown, gouramis κτλ (αν μπουν αυτα τα ψαρια σε 8ρι θα μεταλλαχθουν σαν τον Hulk ![]() ![]() ![]() Τελος οι συνθηκες που θελει ενα ψαρι (οπως και καθε ζωντανο πλασμα δηλαδη) ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτες που αναπαραγεται χωρις προβληματα και δεν εχει καμια απολυτως σημασια να θελουμε αναπαραγωγες η οχι. Κι εμεις θα μπορουσαμε να ζησουμε στα ερηπεια του Τσερνομπιλ η του Φουκοσιμα χωρις να μπορουμε να αναπαραχθουμε, αλλα η στειρωση δεν θα ηταν το μονο προβλημα (η μαλλον θα ηταν το τελευταιο προβλημα που θα μας απασχολουσε)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα, ψάρια νομίζω οτι δεν θα δυσκολευτώ να βρώ το ποιά (πχ τα Galaxy rasbora που προτεινε ο Dimis είναι πανεμορφα). Το μεγαλύτερο μου θέμα είναι το εαν και πόσα. Πιστεύετε οτι 6+6 ψαρια θα ζούν καλά στο ενυδρείο μου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοιτα, για να μην μπερδευεσαι με την καθε σελιδα και το καθε φορουμ που ο καθε ενας γραφει το κοντο του και το μακρυ του, οι δυο πιο αξιοπιστες πηγες που εχουμε οσον αφορα τις σωστες συνθηκες των ψαριων, τις συνθηκες του εκαστοτε βιοτοπου κτλ ειναι το http://www.seriouslyfish.com και το www.fishbase.org To πρωτο το θεωρω καλυτερο γιατι δεν εχει συοπτικες πληροφοριες σε στυλ λιστας αλλα κανονικοτατες αναλυσεις
|
||||
|
||||
![]()
ωραίος! θα τα ξεψαχνίσω!
------------------------- Λοιπον μετα απο αρκετο ψαξιμο αποφασισα να μείνω σε κοντινό είδος οπότε μαλλον καταλείγω σε platy. Τωρα λόγω οτι και τα δύο είναι μικρα ψαρια πιστεύω οτι γυρω στα 12-14 στο συνολο είμαστε ΟΚ με την ιχθυοφόρτιση, σωστά? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nieous : 10-09-12 στις 17:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον αυτα τα ειδη υβριδιζουν
|
||||
|
||||
![]()
Platy & guppy μπα...
Εχει αναφερθει στο νετ αλλα ειναι σπανιο εως αδυνατο! Καλος και ασφαλης συνδυασμος
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα και να υβριδιζουν εγώ αρσενικα θα βάλω. Με τόσα λουκάνικα θα γίνει καντίνα το ενυδρειο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppy μαζί με ...? | Aquablue | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 21-09-10 13:29 |
Πάνε μαζί? | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-02-08 19:29 |
Swamp μαζί με Reef? | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 23-05-07 18:57 |
Haps και Mmbuna μαζί; | stefanos.f | Malawi | 8 | 16-03-05 21:07 |