|
|
||||
|
||||
![]()
Χμ... βλέπω οτι έχεις και θηλυκά στο ενυδρείο σου, οπότε μερικές φορές οι αψιμαχίες μεταξύ των αρσενικών είναι μαλλον αναμενόμενες - χωρις να γνωρίζω καλά τις συμπεριφορές των πλάτυ αλλα με κριτήριο το τι γίνεται γενικότερα στη φύση. Λογικά εαν είναι μόνο αρσενικά τοτε απο τη στιγμή που θα ξεκαθαρίσουν οι ιεραρχίες δε νομίζω να υπάρχουν θέματα.... εκτός εαν πέσω σε κάφρους
![]() Edit: ωραιο το ενυδρείο σου! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα Celestial Pearl Danio (τωρινή ονομασία των Galaxy rasbora) δυστυχώς δεν ταιριάζουν με guppy, λόγω της ανάγκης τους για μαλακό νερό, σε αντίθεση με τα guppy (εκτός αν ξέρει κανείς κάτι διαφορετικό, πχ ότι τα αναπαραγωγής είναι "άνετα" σε πιο σκληρά νερά, να το ψάξω και εγώ για συγκατοίκους των guppy μου)!
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα Danio τα απερριψα γιατι αποτι είδα οι συνθήκες που χρειάζονται δεν είναι ιδιες με τα γκάπι.
Παω για πλάτυ. Δυστυχως εχτες πήγα σε 2 μεγαλα πετ σοπ των βορείων προαστίων, ενα εκ των οποίων και αποκλειστικά ενευδρειακό. Το ένα είχε μονο baloon και μάλιστα πολλά. Το άλλο είχει επίσης πολλά baloon και 2-3 κανονικά αλλα σε οχι καλή κατασταση οπότε δεν πήρα τίποτα. Οποιος εχει πλάτυς (οχι baloon) και θέλει να τα χαρίσει/ πουλήσει παρακαλώ ας μου πεί. |
|
||||
|
||||
![]()
βάλε αγγελία καλύτερα για να το δούν όλοι.
θα σου έδινα εγώ αλλά το καλοκαίρι είχα θανάτους και μέχρι να είμαι σίγουρος ότι έχουν σταθεροποιηθεί τα πράγματα δεν.... ................... τώρα το είδα ότι έχεις βάλει |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολύ τον Immortal που μου χάρισε τρια πανέμορφα γκαπακια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και το πας για μοναστήρι, όποτε το μετανιώσεις , έλα και για θηλυκά...
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα το σκεφτω.... κατσε πρωτα να μπω σε μια σωστη ρουτινα. Εχουν πεσει και πολλά μαζι... μετρησεις, αλλαγες, πεχα, νιτρικά, ψαρια, τροφες, φυτα, λιπασματα, CO2 και δεν συμμαζεύεται.
Οταν με το καλό ψαρια φυτα θα πηγαινουν ολα καλα και σταθερα τοτε θα ασχοληθώ με τις αναπαραγωγες. Μεχρι τότε... νηστεία και προσευχή ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppy μαζί με ...? | Aquablue | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 21-09-10 13:29 |
Πάνε μαζί? | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-02-08 19:29 |
Swamp μαζί με Reef? | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 23-05-07 18:57 |
Haps και Mmbuna μαζί; | stefanos.f | Malawi | 8 | 16-03-05 21:07 |