|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
2007 παραγωγη παρε αλλο και καθαρισες αυτο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχει ισχυ λες πλεον επομενως δεν κανει δουλεια?
------------------------- καηκαμε. εχει 40 ευρω το καινουριο και αυτο που εχω ρε γαμωτο εχει για πολλα τεστ ακομα. τη κατσαμε η βαρκα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kws : 08-09-12 στις 12:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε ένα τεστ μόνο για νιτρικά..πάνω απο 15Ε δεν έχει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ριξε και μια ματια εδω και κανε οτι λεει ο delta για το τεστ νο3 μηπως και δεις κατι μεχρι να παρεις καινουριο αν και οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω εχει ληξει με βαση οτι το νο3 τεστ κραταει για 3 χρονια και μαλλον ασκοπα θα το κανεις αυτο που σου λεω. Απο εκει και περα καλο ειναι να το διαβασεις για να το κανεις στο νεο σου τεστ ωστε να παιρνεις σωστες μετρησεις.
------------------------- Παράθεση:
Τις προαλλες μου ελεγε (η κοπελα εκει) οτι οι μονομαχοι μια χαρα ζουν σε ελαχιστα λιτρα. Φιλη της ειχε μονομαχο σε ποτηρι σαμπανιας παρακαλω για 3.5 χρονια και ο μονομαχος αρχοντας....Οκ, μακρια....Και το λεει και σε ολο τον κοσμο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 08-09-12 στις 13:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας και παλι. μετα απο 7-8 μηνες απο τις αλλαγες ολα βαινουν καλως και τα ψαρακια μεγαλωνουν. εχω ομως μια απορια. οι πετρες μου και η πλατη εχουν πιασει κατι σαν φυκια σαν μαλλι. το ενυδρειο τρεχει 2,5 χρονια. ειναι φυσιολογικο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για βάλε καμμιά φωτο.
Δες κι εδώ μήπως βρεις τι άλγη είναι http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36876 |
|
|||
|
|||
![]()
ειμαι με λινουξ και δεν μπορω να ανεβασω φοτος. καθε δυο βδομαδες καθαριζω τα τζαμια του ενυδρειου για πιανουν πρασινιλα σαν το Πράσινο νερό (green water) αλλα το νερο ειναι διαβγες απλως το ενυδρειο εχει περιπου την εικονα αυτη. αυτο που εχουν οι πετρες μου μοιαζει για αυτη Hair algae
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να και μερικες φωτογραφιες |
|
||||
|
||||
![]()
Η μαλλιαρή για Staghorn μου φαίνεται αλλά πρέπει να έχεις κι άλλες.
Μήπως το έχεις λίγο παραμελημένο το ενυδρείο? Συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54042 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χωρητικοτητα ενυδρειου σε λιτρα:240l Τυπος ενυδρειου (πχ.φυτεμενο, Μονο με πετρες ,Δισκοι κλπ.):κιχλιδες μαλαουι Χρονος λειτουργιας:2,5 χρονια Υποστρωμα και ποιο:χαλαζιακη αμμος Φωτισμος (ποσα watt-αριθμος και τυπος λαμπτηρων):οτι εχει το φωτιστικο της juwel δεν το εχω αλλαξει Φωτοπεριοδος:παρισπου 6-7 ωρες Παροχη CO2:οχι Χρηση excel:οχι Λιπασματα που χρησιμοποιειτε:οχι Ταμπλετες λιπανσης:οχι Προγραμμα λιπανσης:οχι Αλλαγες νερου (καθε ποτε και ποσο %):καθε δυο εβδομαδες 40% Θερμοκρασια:22-26 Μετρησεις: ΝΗ3/ΝΗ4:εχω καιρο να κανω γιατι εχει βγει off το σετ των τεστ και δεν μπορω να παρω αλλο ΝΟ2: ΝΟ3: ΡΟ4: Fe: ΡΗ: KH: GH: Φιλτρανση:το εσωτερικο της juwel και εξωτερικο eheim 1000l/h Ιχθυοφορτιση (αριθμος και ειδος ψαριων και ασπονδυλων):11 ψαρια αλλα ειναι ολα μικρα εκτος απο ενα Ειδη φυτων:τιποτα Φυτομάζα (σε μια κλιμακα απο το 1 εως το 10):τιποτα Περιγραφη αλγης: Ποτε εμφανιστηκε:1 χρονο σιγουρα Αλλα σχολια: |
|
|||
|
|||
![]()
Μαλιστα...αχχαχα. Δεν γελαω με εσενα αλλα με το μαγαζι...
Τις προαλλες μου ελεγε (η κοπελα εκει) οτι οι μονομαχοι μια χαρα ζουν σε ελαχιστα λιτρα. Φιλη της ειχε μονομαχο σε ποτηρι σαμπανιας παρακαλω για 3.5 χρονια και ο μονομαχος αρχοντας....Οκ, μακρια....Και το λεει και σε ολο τον κοσμο...[/QUOTE] Προσοχη μην τον πιει καταλαθος κανα βραδυ!!! |
|
|||
|
|||
![]()
τσεκαρε και τις λάμπες..αν εχουν πολυ καιρο να αλλαχτουν πέφτει η απόδοση και μπορει να σου εμφανίστουν άλγες...οπως και αν πέφτουν οι ακτίνες του ηλιου...
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδία μέτα από καιρό που έχω παραμελήσει το ενυδρείο, λόγω πανελληνίων, ήρθε η ώρα να ασχοληθώ και πάλι και να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση. Η αλγή τον τελευταίο καιρό έχει γίνει υπερβολική και η μορφή της είναι πράσινη παχύρευστη και έχει καλήψει όλο το ενυδρείο. Θέλω να μου πείτε τι ακριβώς να κάνω για να ξεκινήσω από την αρχή με ένα υγιές ενυδρείο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα τι ψαρακια εχεις?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|