|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή φίλε μου!
Αυτό που λες δυστυχώς δεν γίνεται.. ![]() Δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι θηλυκά σε τέτοιο μέγεθος..ποιος σου είπε οτι είναι θηλυκά;; |
|
|||
|
|||
![]()
βάση των χαρακτηριστικων τους μου ειπαν στο καταστημα ωκεανος στον αγ. δημητριο οτι ειναι θηλυκα
|
|
||||
|
||||
![]()
αν στο ειπανε εκει τοτε σιγουρα ειναι
![]() ![]() ![]() φιλε μου οπως σου ειπε και ο vag μην εισαι τοσο σιγουρος και μην ακος οτι λενε τα pet shop γιατι χαθηκες. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τωρα τι να σου πω μπορει και να μην τα πετυχω |
|
||||
|
||||
![]()
Ειπες τη μαγικη λεξη: o ΠΩΛΗΤΗΣ !!!
Αν δε στα πουλαγε επειδη λογο ειλικρινιας δε θα μπορουσε να κανει "διαγνωση φυλου" θα ηταν ο κακος πωλητης ![]() ![]() ![]() Ποσες φορες πρεπει να το πουμε? : στα μαγαζια πας ΜΟΝΟ για να αγορασεις κι οχι για συμβουλες, οπως οταν πας στο Σκλαβενιτη θα παρεις τα υλικα για τη σαλτσα που ΕΣΥ ξερεις να φτιαχνεις η διαβασες σε βιβλιο η site μαγειρικης, δε ρωτας την ταμεια πως θα φτιαξεις σαλτσα μπαιρνεζ (οκ η ταμειας δεν ειναι προβλημα αλλα αν ειχε πωλητες θα ηταν χρεος τουςαφ ενος να σε διαβεβαιωσουν οτι γνωριζουν , και αφ εταιρου να σου πουλησουν το μισο μαγαζι και να εισαι κι ευχαριστημενος)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
σαφως και δεν σε κατηγορησε κανεις. απλα μην εισαι σιγουρος για το χαρεμι σου γιυτο στο λεμε οχι για αλλο λογο τωρα περιμενεις να μεγαλωσουν και βλεπεις .
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|