|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να ξανα κανω μετρηση να δω? ------------------------- μολις τωρα εκανα μετρηση και παλι 0. μηπως επειδη ειχα καιρο να το χρησιμοποιησω αχρηστευτικε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kws : 08-09-12 στις 12:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το κουνας καλα? ποτε ληγει ?μαρκα?ποσο καιρο το εχεις ανοιξει?
|
|
|||
|
|||
![]()
και αμμωνια 0
------------------------- Παράθεση:
ακολουθω κατα γραμμα τις οδηγιες. ειναι της api και το εχω ανοιξη σχεδον 2 χρονια. η ημερομινια ληξης που υπαρχει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kws : 08-09-12 στις 12:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχει την ημερομηνια παραγωγης δες τη και υπολογισε 3 χρονια απο τοτε.
ειναι αδυνατον να εισαι 0 νιτρικα ετσι οπως μας τα λες κατι γινεται. |
|
|||
|
|||
![]()
LOT NO. 17Α1007
|
|
||||
|
||||
![]()
2007 παραγωγη παρε αλλο και καθαρισες αυτο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχει ισχυ λες πλεον επομενως δεν κανει δουλεια?
------------------------- καηκαμε. εχει 40 ευρω το καινουριο και αυτο που εχω ρε γαμωτο εχει για πολλα τεστ ακομα. τη κατσαμε η βαρκα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kws : 08-09-12 στις 12:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε ένα τεστ μόνο για νιτρικά..πάνω απο 15Ε δεν έχει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ριξε και μια ματια εδω και κανε οτι λεει ο delta για το τεστ νο3 μηπως και δεις κατι μεχρι να παρεις καινουριο αν και οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω εχει ληξει με βαση οτι το νο3 τεστ κραταει για 3 χρονια και μαλλον ασκοπα θα το κανεις αυτο που σου λεω. Απο εκει και περα καλο ειναι να το διαβασεις για να το κανεις στο νεο σου τεστ ωστε να παιρνεις σωστες μετρησεις.
------------------------- Παράθεση:
Τις προαλλες μου ελεγε (η κοπελα εκει) οτι οι μονομαχοι μια χαρα ζουν σε ελαχιστα λιτρα. Φιλη της ειχε μονομαχο σε ποτηρι σαμπανιας παρακαλω για 3.5 χρονια και ο μονομαχος αρχοντας....Οκ, μακρια....Και το λεει και σε ολο τον κοσμο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 08-09-12 στις 13:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας και παλι. μετα απο 7-8 μηνες απο τις αλλαγες ολα βαινουν καλως και τα ψαρακια μεγαλωνουν. εχω ομως μια απορια. οι πετρες μου και η πλατη εχουν πιασει κατι σαν φυκια σαν μαλλι. το ενυδρειο τρεχει 2,5 χρονια. ειναι φυσιολογικο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλιστα...αχχαχα. Δεν γελαω με εσενα αλλα με το μαγαζι...
Τις προαλλες μου ελεγε (η κοπελα εκει) οτι οι μονομαχοι μια χαρα ζουν σε ελαχιστα λιτρα. Φιλη της ειχε μονομαχο σε ποτηρι σαμπανιας παρακαλω για 3.5 χρονια και ο μονομαχος αρχοντας....Οκ, μακρια....Και το λεει και σε ολο τον κοσμο...[/QUOTE] Προσοχη μην τον πιει καταλαθος κανα βραδυ!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|