|
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που πάνε καλύτερα!
Το esha2000 είναι επικίνδυνο για τα σαλιγκάρια, αλλά εκτός αυτού γιατί συγκεκριμένα για το σαλιγκάρι; Γενικά μην ανακατώνεις το βυθό. Με απλό σιφωνάρισμα σε κάθε αλλαγή θα είναι οκ, αν όμως έχει μαζευτεί πολύ πράγμα κάνε απαλά σκούπα βυθού. Το υπόστρωμά σου ποιο είναι; Στη φωτογραφία πάντως φαίνεται λεπτή η στρώση του χαλικιού!
|
||||
|
||||
![]()
Thanks Exelix!
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, τώρα κατάλαβα τι εννοείς για το σαλιγκάρι!
Είναι καλό υπόστρωμα, άσ' το όπως είναι. Μπαίνει και μόνο του δε χρειάζεται να το καλύψεις. Απλά αν δεις μετά από καιρό ότι πέφτει η απόδοσή του ενίσχυσέ το με ταμπλέτες. Αυτά τα σκουλικάκια που είδες μπορείς να μας τα δείξεις; Ή βρες καλύτερα ποια είναι από εδώ αν δε φαίνονται καθαρά στις φωτογραφίες.
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς απο το λινκ δεν μπορώ να προσδιορίζω τι ακριβώς είναι.
Είναι γύρω στα 2μμ διαφανή ή άσπρα (μαλλον διαφανή), το κεφάλι και η ουρά φαινεται οτι δεν ξεχωρίζουν ιδιαιτερα (ολο το σώμα εμοιαζε με σωλήνα - μπορεί να κάνω και λάθος ομως γιατι δεν μπορούσα να τα δώ καλυτερα) και κολυμπάνε συνήθως προς την επιφάνεια, ή και βρίσκονται στην επιφάνεια. Κολυμπανε κυριως με το ανω μισό του σώματος τους και με πολύ έντονες και γρήγορες κινήσεις που μοιάζουν με αγγλικό ερωτηματικό ( ? ) Νομιζω εχω ενα βιντεακι που τα δειχνει. Θα το ανεβασω το βραδυ ------------------------- μοιαζουν με αυτα στην κινηση και στο χρώμα, μονο που τα δικά μου είναι αρκετά μικρότερα http://www.youtube.com/watch?v=MxnY5pRYZGc Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nieous : 07-09-12 στις 12:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
συμβουλέψου και εδω ->>> http://www.jbl.de/en/online-hospital για διάγνωση βασισμένη σε φωτό ή κείμενο...ελεγξε και την οξυγονοση του νερού σου (να εχεις καλή ανατάραξη με το φιλτρο..) και στην ανάγκη βάλε και μια αεραντλία..τα περισσότερα γκαπυς που βρίσκονται στα μαγαζια ειναι ταλαιπωρημένα και ειναι συχνό φαινόμενο η εξασθένιση τους...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου ακούγεται για κάποιο είδος nematodes (δες το σύνδεσμο που σου έδωσα πάλι). Μάλλον ταΐζεις πολύ!
Πάντως για σιγουριά παρατήρησε και τα ψαράκια σου μήπως δεις να τους κρέμονται τέτοια σκουλικάκια από τον πρωκτό.
|
||||
|
||||
![]()
το λινκ αυτό το έχω ξετινάξει
![]() Θα ρυθμισω το και φίλτρο να κανει καλη αναταρραξη thanx! ------------------------- Παράθεση:
![]() Για τον πισινο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nieous : 07-09-12 στις 13:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαλλον αλγη | mighellos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 36 | 24-07-12 19:49 |
μαλλον χαζη ερωτηση... | dimis_george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-11-09 02:30 |
help μαλλον γεννητουρια!!! | GODLIGHT | Malawi | 4 | 09-05-06 12:29 |
χανω guppies μαλλον απο τον placostomus....παιζει??? | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 02-08-05 15:37 |