|
|
||||
|
||||
![]()
Το τελειωμα και συνεχεια της σιλικονης συμβαινει και στα juwel, δεν ειναι προβλημα
Ε η εφημεριδα ειναι τσαπατσουλια, αλλα τιποτα σημαντικο, την βγαζεις Ο αναγραφομενος εξοπλισμος ειναι για φωτισμο μονο. (και φαινεται για 2χ15W αν ειναι 45 εκ ή 2χ14W αν ειναι 36εκ) Φιλτρο και θερμαντηρας ειναι συστασεις (recommendations)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η εφημερίδα το ίδιο ούτε που θα την έβλεπα μόλις έμπαιναν τα υλικά μέσα. ![]() Παράθεση:
Το γνωρίζω, κι αν δεις σε προηγούμενο ποστ μου γράφω, "Στα χαρακτηριστικά που δίνει (και γράφει και πάνω στο αυτοκόλλητο που έχει το ενυδρείο) αναφέρει πως στη απλή έκδοση (αυτή δηλαδή που πήρα εγώ) έχει φωτιστικά Τ8 2Χ15". Το τι έχει τελικά είναι εμφανές. ![]() Τέλος πάντων έγινε η προσπάθεια δεν έπιασε και προχωρώ για άλλο. Για την ερώτηση σχετικά με την αφαίρεση του φίλτρου από το lido γνωρίζεις κάτι; Ρωτώ γιατί προς τα εκεί με βλέπω. Τελικά είναι σωστό αυτό που είχα διαβάσει κάπου στο φόρουμ πως για λίγα λίτρα δεν συμφέρει η διαφορά τιμής του κινέζικου αλλά καλύτερα κάτι επώνυμο. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φιλτρα των juwel δεν βγαινουν και πανευκολα, αλλα βγαινουν.
Εχω ξηλωσει μερικα. ¶λλο με χορδη, άλλο με σπατουλα, άλλο με φαλτσετα. Με φαλτσετα ζεσταμενη ηταν το πιο ευκολο ξηλωμα. ------------------------- Ποια θα ηταν η τελικη τιμη για το ελιτ με βαση χωρις φιλτρο και χωρις θερμαντηρα και ποια τιμη για το lido με βαση (και υποχρεωτικα φιλτρο και θερμαντηρα)?
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 01-09-12 στις 21:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 2 x 15W ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ, 1 SET ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΩΝ (που απ' ότι λέει ο φίλος δεν ισχύει) = 115¤ Juwel Lido 120 High Lite χωρείς βάση: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: φωτιστικό High-Lite (Juwel T5-Technology) με 2*24 watt, JUWEL filter system: Compact H, Θερμοστάτη 100 watt = 225¤ ------------------------- Παράθεση:
Εγώ θέλω να κάνω την εξής ερώτηση - παρατήρηση - πρόταση: Μήπως συμφέρει το Elite αν του προσαρμόσουμε τα παρακάτω στο καπάκι του (αν αυτό είναι εφικτό); 1. Ανακλαστήρας Juwel 2. Sera plant color T8 15 W 3. Sera blue sky Royal T8 15 W Συνολικό κόστος γύρο στα 35¤ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 02-09-12 στις 17:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
(Υποθετικά αν σε αυτά προσθέσουμε και τον απαραίτητο εξοπλισμό, τον οποίο θεωρούμε ότι δεν τον έχουμε, θέλουμε ακόμη, στη καλύτερη περίπτωση, περίπου άλλα 80 ευρώ. Σύνολο 275 περίπου ευρώ. ) Για το Lido με τον εξοπλισμό που διαθέτει και τη βάση το κόστος είναι από 300 έως 330 ευρώ. Γράφω καθαρές τιμές χωρίς προσφορές κουπόνια κ.λ.π.. Παράθεση:
Τέλος πάντων ο καθένας αποφασίζει και πράττει όπως θεωρεί καλύτερα. Προσωπικά κατάλαβα ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ με το προϊόν μιας αντιπροσωπείας η οποία δεν ασχολείται καν η ίδια με το προϊόν της και, για να το γράψω όπως το βίωσα, προσπαθεί να κοροϊδέψει τους πελάτες της, θεωρώντας, πιθανόν, ότι αν πιάσει έπιασε. Σε περίπτωση που δε πιάσει, πετάει ένα "δε ξέρουμε πότε θα έχουμε" και θεωρεί ότι εκεί τελειώνει η ευθύνη της. Δε θέλω να σκεφτώ και τη περίπτωση του να τύχει κάτι στο χρονικό διάστημα του ενός έτους που, υποτίθεται, ότι καλύπτεται το προϊόν από την εγγύηση αυτής της αντιπροσωπείας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι λάμπες του Elite 45άρες ήταν; Αν ναι, τότε θα είναι σχετικά εύκολο. Βγάζεις αυτές που έχει, βάζεις τις δικές σου και μετά κουμπώνεις πάνω στις λάμπες στους ανακλαστήρες. Τώρα όσο αφορά την εγγύηση έχεις απόλυτο δίκιο...
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν μου ξεφυγε κατι απτα λεγομενα παραπανω,αλλα αφου θα σε βολευε και το lido γιατι δεν κοιτας κ το αντιστοιχο anubias στα πετσιτυ;τα εχεις δει και δε σου αρεσανε η δε σε βολευουνε;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι βάσεις του είναι για λάμπες 10W 33 cm (θα ανεβάσω φωτογραφία τις λάμπες του το απόγευμα), αν προσέξεις τη φωτογραφία που έχω βάλει πιο πάνω θα δεις πόσες είναι συγκριτικά με τη βάση τους (η βάση είναι 60 εκατοστά). Παράθεση:
Βέβαια θα μου μείνει η βάση του elite αλλά δε πειράζει, ένα ντουλάπι πάντα είναι χρήσιμο σε ένα σπίτι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα πρεπει να τους ρωτησεις.προσωπικα οταν αγορασα το δικο μου 240αρι(anubias),μου ειχανε κανει πολυ καλη εντυπωση οι τυποι στο πετσιτυ και με ενδιεφερε το θεμα της εγγυησης γιατι το προηγουμενο 160αρι μου ειχε ανοιξει σαν καρπουζι απο μονο του.(ητανε aquael σκετη γυαλα,καινουρια απο καταστημα στην αλεξανδρας που οταν τους το ειπα κανανε τον αλεκο.αν και δεν τους αδικω εντελως,γιατι αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...)
τους ειχα ρωτησει ομως στο πετσιτυ και μου ειχανε πει οτι ισχυει η εγγυηση κανονικα και τη δινουν οι ιδιοι γιατι ειναι δικια τους εισαγωγη,δεν υπαρχει αντιπροσωπεια.δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου,αλλα κοιταξε το και ρωτα τους.εγω παντως εμεινα πολυ ευχαριστημενος,και απτο ενυδρειο και απτο καταστημα. μη σε φοβιζει το οτι δεν υπαρχει αντιπροσωπεια,γιατι απτην εμπειρια που εχω απτην προηγουμενη δουλεια μου,αυτες ειναι οι καλυτερες περιπτωσεις αν συμβει κατι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω μια ερώτηση προς τους τεχνικούς της κοινότητας. Είναι πολύ δύσκολο να μετακινήσεις τους ακροδέκτες (δεν ξέρω πως αλλιώς να τους πω) της λάμπας προς τα έξω έτσι ώστε να μπορέσεις να βάλεις 45άρες;
------------------------- Ασχολούμαι με διάφορα τεχνικά - πατέντες, αλλά στο σύστημα αυτό που δείχνει ο φίλος δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς πως είναι. Είναι φιξ; Ανοίγει από κάπου για να μπορέσεις να έχει πρόσβαση σε καλώδια και βάσεις ακροδεκτών (ντουί λάμπας); Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 03-09-12 στις 17:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είναι πράγματι δική τους εισαγωγή γι΄αυτό και οι τιμές αυτές. Παράθεση:
![]() Αυτό εννοούσα όταν έγραφα, αν χρειαστεί αν θα το υποστηρίξει το petcity. Τέλος πάντων, "Κυριακή κοντή γιορτή" που λένε, ελπίζω μέσα στην εβδομάδα θα έχω επισκεφθεί ένα κατάστημα και να δω τι απαντήσεις θα πάρω. Παράθεση:
Υ.Γ. Αν το θέλεις πάντως βιάσου, διότι αν ισχύουν αυτά που μου είπαν (μου το είπαν όταν τα έψαξαν για να δουν αν όλα έχουν τις ίδιες λάμπες ή απλά έτυχε στο δικό μου) στην αποθήκη του καταστήματος που το αγόρασα έχουν ακόμη δυο κομμάτια. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογή ενυδρείου | Nikos3 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 10-01-12 09:54 |
Βοήθεια με επιλογή ph controller | nicpapa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 05-09-11 18:23 |
Βοήθεια σε επιλογή ενυδρείου. | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-04-11 14:11 |
Μια μικρή βοήθεια για την επιλογή ψαριών | xsilliga | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 19-02-04 03:15 |
βοήθεια στην επιλογή | pavloukos | Malawi | 9 | 13-01-03 21:05 |