|
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι 10 ppm δε χρειαζεται να συμπληρωσεις κι αλλο.
|
||||
|
||||
![]()
οκ τοτε αν μου αν μου παει κατω απο 3ππμ τοτε μονο θα ριξω αμωνια
|
|
||||
|
||||
![]()
μην την κρατας 3 γιατι και δε θα στρωσει ποτε, και αν στρωσει δε θα εχει αρκετη βιολογια...
Εγω στρωνω με 8 περιπου και παραπανω. Μια δυο μετρησεις κανω στην πορεια και συνεχιζω εμπειρικα. Αν μου παει πανω απο 10 σε αυτο το διαστημα δεν το γνωριζω καιι δε με ενδιαφερει, απλα σου ειπα πως αφου πηρες τη μετρηση και ειδες 10ρι δεν ειναι απαραιτητο να ταισεις οχι πως θα κανεις κακο
|
||||
|
||||
![]()
ωραια καταλαβα τωρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο 31 σε αυγουστου στρονω το ενυδριο με υγρι αμωνια 10% και σημερα Τριτη εκανα μετρισησ αμωνια νιτρωδη νιτρικα και τα βρηκα ολα στο φουλ του εριχνα περιπου δυο καπακια απο το καπακι αμωνιας και το νερο εχει θωλοση λιγο. Τωρα τι κανω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ταισε δυο-τρεις μερες ακομα και μετα ολικη αλλαγη, και ριξε αμμωνια για 4-5 ppm και μετρα παλι σε 24 ωρες, μαλλον εστρωσε
|
||||
|
||||
![]()
ok ευχαριστω και παλι να σε καλα ολ το νερο η να αφησω 5 εκατοστα σταθμη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
γεια σας | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 30-03-07 11:58 |
γεια σας | flipper | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 01-03-07 23:48 |
γεια σας | angelwho | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 20-02-07 13:44 |
Γεια σας! | anmar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 23-01-07 12:02 |