|
|
||||
|
||||
![]()
οκ στο χαλικι κανουν τα φυτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτα δεν ειναι χρησιμο να μπουν απο την αρχη οταν στρωνεις με αμμωνια, οχι τοσο για την θερμοκρασια (οι 32-33C ειναι λαθος αφου πανω απο 30C αρχιζει και πεφτει κατακορυφα ο ρυθμος νιτροποιησης) αλλα γιατι καταναλωνουν αζωτουχα που τα χρειαζεται η βιλογια για να αναπτυχθει.
Τα φυτα θα ειναι χρησιμα υπο την παρουσια ψαριων.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο την αλλη μερικα αναπτυσονται λες και τους εχεις δωσει βιαγγρα ![]() ![]() (κι αλλα χαλανε) Οτι αργει παντως ισως ειναι αληθεια μια και δε θυμαμαι να εστρωσα ποτε κατω απο εναμισι μηνα ενω αλλοι που δε βαζουν τα φυτα απ την αρχη εχω ακουσει για χαμηλοτερους χρονους, αλλα πανω κατω δεν ειναι προβλημα 5-6 μερες διαφορα... Μονο στο πρωτο μου ενυδρειο βιαστηκα να δω ψαρια |
|
||||
|
||||
![]()
καλα θα βαλω φυτα μολις στρωσει το ενυδρειο για να ειμαι σιγουρος
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερωτηση ακομα ξεκινησα απο χθεσ το στρωσιμο του νερου με υγρη αμωνια και οπιοσ ξερει να μου πει πωσ εμφανιζονται τα βακτιρια μεσα στο ενυδρειο για να φανε την αμωνια και να την μετατρεψουν σε νιτρωδη?
|
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα, αλλοτε σε μια βδομαδα αλλοτε σε 2... μην ειισαι συνεχεια με την αγωνια των μετρησεων, απλα ταιζε καθε μερα αμμωνια και σε 3 βδομαδες μεχρι το πολυ εναμισι μηνα θα εχει ολοκληρωθει το στρωσιμο.
Τα βακτηρια υπαρχουν ετσι κι αλλιως ακομα και στον αερα που αναπνεουμε, απλα με την εισαγωγη αμμωνιας πολλαπλασιαζονται και αποικουν σιγα σιγα το φιλτρο. Οσο πιο πορωδες ειναι το βιολογικο υλικο τοσο καλυτερα και γρηγοροτερα γινεται αυτη η αποικηση
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
γεια σας | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 30-03-07 11:58 |
γεια σας | flipper | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 01-03-07 23:48 |
γεια σας | angelwho | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 20-02-07 13:44 |
Γεια σας! | anmar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 23-01-07 12:02 |