|
|
|||
|
|||
![]()
κανεις δεν μου εχει φερθει μπαμπεσικα. Δεν εχω καν αγορασει κατι απο εκει γιατι δεν εχει χρειαστει. Κατι βιβλια με μαζικη παραγγελεια κι αυτο ηταν. Κοιτα, Αν κατι εδω κανει 10 ευρω κι εκει 3, δεν θα μπω στον κοπο, αλλα αν εδω κανει 100 κι εκει 30, ε ναι θα μπω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2) ναι οι αναλογιες ειναι οι ιδιες αλλα στο ενα γλιτωνεις 7 ευρω και στο αλλο 70.... ποτε και ουτε προκειται! |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε βαγγελη εισαι πολυ προκατειλημενος και δεν ξερω τον λογο....
εγω απο ebay ψωνιζω συνεχεια χωρις κανενα προβλημα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι και ο χρονος παραδοσης. Απο το ebay οτι εχω παρει το περιμενα 15 μερες το λιγοτερο ενω απο το petcumulus ο φιλος μας θα το εχει την επομενη μερα.
Να το ειχε 50 ή 60 ευρω φυσικα και η αναμονη αξιζει. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΥΓ. Δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο κατάστημα, μπορεί να ήταν κάποιο άλλο. |
|
|||
|
|||
![]()
κι εγω απο το petcumulus τα ειχα σε 3 μερες. Καμια σχεση με ebay και ειμαι και Αθηνα. Και μπορεις να το βρεις και σε πετ σοπ. Ας πουμε τα αντιχλωρια τα εχει πιο ακριβα απο τα πετ σοπ που παω. Οποτε εχει να κανει με το ποσο μπορει να περιμενει καποιος και τα χρηματα που κερδιζει.
Στο κατω κατω, θελω να δω τι θα κανετε αν σας ερθουν απο το ebay, ανοιγμενα, ληγμενα η λαθος |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ Κατερίνη μένω και μου ήρθε την επόμενη μέρα με ACS. Με την ίδια courier στέλνει σε όλη την Ελλάδα οπότε ο χρόνος παράδοσης θα είναι ό ίδιος παντού. Και επίσης τα 3¤ μεταφορικά ισχύουν για όλους μέχρι κάποια κιλά.
Υπόψιν ότι από ebay ψωνίζω συνέχεια και τους έχω εμπιστοσύνη. Μέχρι τώρα σε πάνω από 40 αγορές ήταν όλα ακριβώς αυτό που παρήγγειλα και σε άριστη συσκευασία. Τελευταίο απόκτημα ο STC-1000 μόλις χθες. Συνήθως από Αγγλία και γενικώς Ευρώπη κάνει 1 εβδομάδα. Από Κίνα σίγουρα τρεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aγορα υγρου τεστ ph προβλημα | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 08-02-11 03:08 |
βοηθεια για τεστ | rookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-10 19:08 |
βοηθεια αναγνωσης τεστ | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 11-02-07 15:28 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑ ΤΕΣΤ Ν03 | stratosgeo | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-01-05 09:03 |