|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αρχηκα και στο σπιτι που τα εχετε καταλαβαινω οτι υπαρχουν ελλειψεις για την διαμονή τους:
ρηξε μια ματιά: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54431&page=2 http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../goldfish2.htm
|
|||
|
|||
![]()
καταρχην , τα ψαρια δεν ειναι σαν τα σκυλια που τους αρεσει η βολτα. δεν τα παιρνουμε μαζι μας εννοειται.
Κατα δευτερον, καλο ειναι να μας κανεις μια παρουσιαση με φωτογραφιες και λεπτομερειες για το σπιτι του χρυσοψαρου να δουμε τι γινεται |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!
Προς στιγμήν δεν σκεφτόμαστε για ενυδρείο ή κάτι τέτοιο, γιατί μία φίλη μου που έχει ενυδρείο με δύο ψαράκια θα φύγει για εξωτερικό και θα μας το δώσει μαζί με τα ψαράκια!! Άρα περιμένω πρώτα να δω από εκεί τι γίνεται!! Φίλτρο δεν έχουμε βάλει, αλλάζουμε το νερό ανά 2-3 ημέρες (όχι όλο κάθε φορά) και βάζουμε μέσα σταγόνες αντιχλώριου. Σίγουρα χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες!! Έχω διαβάσει κάποια πράγματα και ξέρω ότι το χρυσόψαρο δεν είναι... σκύλος να το πάρεις μαζί. Απλά, τα λυπάμαι που θα μείνουν στο σκοτάδι μόνα τους!! Την ιδέα με το χρονοδιακόπτη για το φως δεν την είχα σκεφτεί, είναι πολύ καλή!! Αυτή θα εφαρμόσω!! Θα διαβάσω τα λινκς και θα επανέλθω!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι κι αυτά χρυσόψαρα κι έλεγα ότι θα τα βάλω και τα τρία μαζί... δεν κάνει;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρυσόψαρα και χελώνες δεν είναι καλός συνδυασμός.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Α και για πες μας λιγο πως ακριβως κανεις τις αλλαγες νερου γιατι με μπερδεψες λιγο πριν |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν τα έχω και τα δύο μαζί και ούτε πρόκειται... Πρώτα πρώτα το χρυσόψαρο το έχω σε πολυ περισσότερο "βαθύ" νερό ενώ το χελωνάκι το έχω σε πιο ρηχό με πέτρα κλπ για να ανεβαίνει...
Παράθεση:
Τις αλλαγές νερού, συνήθως χύνω κάτι παραπάνω από το μισό και συμπληρώνω... Η αλήθεια είναι ότι "κρατάω" αυτό που φεύγει πρώτο γιατί μου φαίνεται πιο καθαρό. Κάποιες φορές το αλλάζω σχεδόν όλο λόγω μεταφοράς κλπ... |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβαστε τα θεματα στρωσιματος, αμωνιας, φιλτρων κτλ στα pinned θεματα της κατηγοριας των αρχαριων.
Αν δεν υπαρχει στρωμενο φιλτρο εγω δε θα ταιζα καθολου (οχι για 2 μερες αλλα ουτε για 20) μεχρι να εβρισκα φιλτρο και μπολι. Τα ψαρια στη φυση δεν τρωνε καθε μερα, ουτε οι χελωνες. Και τα δυο ειδη μενουν ακομα και μηνες χωρις φαγητο χωρις να εχουν προβλημα, αντιθετως παρα πολλα ψαρια εχουν πεθανει απο υπερβολικο ταισμα και ακομα περισσοτερα απο δηλητηριαση και καψιμο εσωτερικων οργανων λογο αμμωνιας
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεροχελώνα - Πρόγραμμα διατροφής | Ορέστης | Άλλα ζώα | 5 | 04-02-12 21:47 |
Νεροχελώνα - Κίνδυνος από μόλυνση; | Elizabeth | Άλλα ζώα | 13 | 02-06-11 00:34 |
Ενηλικη χελώνα μαζί με μικρά; | tsoum | Άλλα ζώα | 33 | 15-04-11 17:00 |
Ποτέ σκύλο μαζί με χελώνα!! | Psaras | Άλλα ζώα | 10 | 04-04-11 13:31 |
Δημιουργία νησιού απο πέτρες για τη νεροχελώνα μου | giotiss | Άλλα ζώα | 2 | 02-02-10 16:50 |