|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι κι αυτά χρυσόψαρα κι έλεγα ότι θα τα βάλω και τα τρία μαζί... δεν κάνει;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρυσόψαρα και χελώνες δεν είναι καλός συνδυασμός.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Α και για πες μας λιγο πως ακριβως κανεις τις αλλαγες νερου γιατι με μπερδεψες λιγο πριν |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν τα έχω και τα δύο μαζί και ούτε πρόκειται... Πρώτα πρώτα το χρυσόψαρο το έχω σε πολυ περισσότερο "βαθύ" νερό ενώ το χελωνάκι το έχω σε πιο ρηχό με πέτρα κλπ για να ανεβαίνει...
Παράθεση:
Τις αλλαγές νερού, συνήθως χύνω κάτι παραπάνω από το μισό και συμπληρώνω... Η αλήθεια είναι ότι "κρατάω" αυτό που φεύγει πρώτο γιατί μου φαίνεται πιο καθαρό. Κάποιες φορές το αλλάζω σχεδόν όλο λόγω μεταφοράς κλπ... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
καταρχην δε θα κανεις τοσο μεγαλες αλλαγες. το 1/3 του ενυδρειου τη βδομαδα. επειτα, τι εννοεις κρατας το πρωτο? και το "δευτερο" πως το βγαζεις? εξηγησε βημα προς βημα την διαδικασια. Αντιχλωριο, ποσο βαζεις? ΥΓ αν το ενυδρειο της φιλης σου δεν ειναι 100 λιτρα, μη βαλεις 3 χρυσοψαρα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα ψάρια δεν στρεσάρονται από το 'φρέσκο νερό' όταν αυτό είναι κατάλληλα προετοιμασμένο, αλλά από τις τυχόν διαφορές του νέου νερού με το παλιό και απ'το στρες που τυχόν να προκαλέσει ο (λάθος) τρόπος που γίνεται η αλλαγή. Όταν οι τιμές του νερού παραμένουν ίδιες(λόγω συχνών αλλαγών π.χ.), μία αλλαγή 90%(να μη μείνουν και χωρίς νερό) μόνο καλό μπορεί να κάνει. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΥΓ το οτι δεν εχει φιλτρο που το λεει? γκαβωθηκα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεροχελώνα - Πρόγραμμα διατροφής | Ορέστης | Άλλα ζώα | 5 | 04-02-12 21:47 |
Νεροχελώνα - Κίνδυνος από μόλυνση; | Elizabeth | Άλλα ζώα | 13 | 02-06-11 00:34 |
Ενηλικη χελώνα μαζί με μικρά; | tsoum | Άλλα ζώα | 33 | 15-04-11 17:00 |
Ποτέ σκύλο μαζί με χελώνα!! | Psaras | Άλλα ζώα | 10 | 04-04-11 13:31 |
Δημιουργία νησιού απο πέτρες για τη νεροχελώνα μου | giotiss | Άλλα ζώα | 2 | 02-02-10 16:50 |