|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τραβας 2 γραμες και μετα το σπας και σπαει σαν το γυαλι που το χαραζεις αλλα ειναι για μικρα κοψηματα..
|
||||
|
||||
![]()
Μπήκε και το καπάκι με ενεργή ψύξη, 2 ανεμηστηρακια 120mm
είναι απο αλουμίνιο 1mm στρατζαρισμενο σαν π με 2 τρύπες 120mm στο κέντρο. τωρα εχω κολησει στο driver, γιατι θα μπει κοντρολλερ arduino kai 3.2" touch και τα θελω ντιμαριζομενα και ξεχωριστα καναλια/χρωμα, αλλα δεν θελω να τα σκασω στην meanwell..
|
||||
|
||||
![]()
ωραία δουλεία
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ
![]() ![]() Αλλα δεν πιανει μια μπροστα στο δικο σου χεχε... ![]() ![]() Χωρίς το καπακι και τα ανεμηστηρακια με όλα αναμενα εκανε περίπου 10λεπτα να φτάσει 40-45βαθμούς οπότε υπολογίζω να τα παει αρκετά καλά με αυτα τα θερμικά φορτία..
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα μετα απο πολυ, μα παρα πολυ ψαξιμο τα driver βρεθηκαν και ειναι αυτα, θελουν 35v για 8-9 λεντ το καθενα και πανω απ'ολα ειναι ντιμαριζομενα με pwm στα 5v
![]() ![]() ![]() ![]() το τροφοδοτικο, ειναι ρυθμιζομενο στα 32-40v το φωτιστικακι τελειωσε βιδωθηκε το πλεξυ και το καπακι με τα ανεμιστηρακια και περιμενω τα ηλεκτρονικα.. η πρωτη φωτο ειναι τα φινς της ψυχτρας η δευτερη ειναι οι συνδεσμολογιες για το κοντρολλερ που θα δουλευει προσωρινα και το πλεξυ οι πλακετουλες και το αντουινο θα μπουν αριστερα και δεξια (τριτη φωτο)απο τα ανεμιστηρακια με αποστατες απο το αλουμινιο για να αναπνεουν και θα μπει αλλο ενα καπακι πλεξυ για να προστασια απο σκονη και νερα και το τροφοδοτικο θα μπει στο επιπλο..
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() αυτό το τροφοδοτικό μπορεί να σηκώσει το δικό μου φωτιστικό ή θα καεί λες; (είναι 5χ50w και τα λεντ τα έχω βάλει παράλληλα) , το ρωτάω γιατί το δικό μου τροφοδοτικό που φτιάξαμε είναι 12A 31,7V και είναι κρίμα να τα δουλεύω τόσο χαμηλά θέλω να τους δώσω 2-3 βολτάκια ακόμα να γίνει ντίσκο ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |