|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου,
Καταρχην ποιος σου ειπε να βαλεις ανθρακα και γιατι? Ο ανθρακας βγαζει την μαυριλα. τον επλυνες πριν τον βαλεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό είναι να βάλεις άνθρακα τώρα που πρωτοστησες το ενυδρείο, αλλα στην συνέχεια δεν χρειάζεται..
Η μαυρίλα είναι επειδή δεν τον έπλυνες λιγο πριν τον βάλεις.. μην ανυσηχείς πάντως θα φύγει..
|
|||
|
|||
![]()
ο λογος και το που το διαβασες αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το ενυδρείο είναι καινούριο διακοσμητικά, όλα καινούρια καλό είναι να τρέξει με άνθρακα στην αρχή.
που διαφωνείς?
|
|||
|
|||
![]()
δε μου λες ομως το ΓΙΑΤΙ να εχει ανθρακα.
ΟΣΟ κι αν εχω ψαξει ο ανθρακας προτεινεται ΜΟΝΟ για την καθαριοτητα μετα απο θεραπειες. Μερικοι τον χρησιμοποιουν ακομα και για την απλη καθαριοτητα και διαυγεια του νερου. Το να χρησιμοποιειται στην αρχη ενος ενυδρειου δεν το καταλαβαινω. Θα πρεπει να μου δωσεις καποιον λογο για να μαθω κι εγω |
|
||||
|
||||
![]()
Για προληπτικούς λόγους, γιατι δεν ξέρεις τι μπορεί να υπάρχει μέσα..
κακό δεν κάνει..
|
|||
|
|||
![]()
δεν παει ετσι, αλλιως ολοι θα βαζαμε παντα ανθρακα να υπαρχει. Το κακο δεν κανει βλεπεις ειναι υποκειμενικο. Στο παιδι και μαυριλα σηκωσε και ακριβος ειναι αν εχεις εξωτερικο φιλτρο και πρεπει να τον βγαλεις σε λιγο καιρο και και και
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω απολυτά μαζι σου για τον ανθρακα, σε καινουργιο ενυδρειο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με φιλτρο | dim orestiada | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-07-10 20:14 |
προβλημα με φιλτρο? | taspan78 | Bettas | 4 | 12-04-10 14:07 |
προβλημα με φιλτρο | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 02-03-09 23:52 |
diy CO2 και προβλημα στο φιλτρο..... | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-03-05 08:34 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |