|
|
|||
|
|||
![]()
δεν παει ετσι, αλλιως ολοι θα βαζαμε παντα ανθρακα να υπαρχει. Το κακο δεν κανει βλεπεις ειναι υποκειμενικο. Στο παιδι και μαυριλα σηκωσε και ακριβος ειναι αν εχεις εξωτερικο φιλτρο και πρεπει να τον βγαλεις σε λιγο καιρο και και και
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλεις να μου πεις τώρα γιατι δεν βάζουμε άνθρακα και που το διάβασες?
|
||||
|
||||
![]()
Βαγγέλη άνθρακα βάζουμε γιατί υπάρχει πιθανότητα το καινούριο ενυδρείο, ο εξοπλισμός ή η διακόσμηση που έχουμε, να έχουν συγκρατήσει χημικά ή να έχουν δημιουργηθεί χημικές ενώσεις βλαβερές για τα ψάρια (λόγο θερμοκρασίας, μεταφοράς, καθαρισμού, επαφής με άλλα υλικά κα). Ο άνθρακας ως χημικό μέσο φίλτρανσης θα τα συγκρατήσει και επιπλέον θα καθαρίσει το νερό από σκόνες και όλο το θόλωμα που ακολουθεί το πρώτο νερό σε στήσιμο ενυδρείου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μία ερώτηση περί άνθρακα.Είναι καλό να υπάρχει συνέχεια σε ένα στρωμένο φυτεμένο ενυδρείο ή τα φυτά κάνουν την δουλειά του άνθρακα αφού έχει στρώσει το ενυδρείο;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, ίσα ίσα σε στρωμένο αντενδείκνυται γιατί κατακρατεί και τα λιπάσματα των φυτών.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση ShadowVValker.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και κατι και εγω για τον ανθρακα,,τον βαζουμε και μετα απο μια θεραπεία που καναμε ,μαζι με μια αλλαγη νερου για να παρη τα φαρμακα που βαλαμε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μα ΟΛΟΙ βαζουμε ανθρακα οταν ολα ειναι καινουργια. Προσωπικα τον κραταω 3-4 μερες αφου πρωτα εχω πλυνει τα παντα με καυτο νερο και ξυδι και μετα τον πεταω, συμπληρωνω βιολογικο και κανω στρωσιμο με αμμωνια. Αλλοι εχω ακουσει τον κρατανε 1 μερα κι αλλοι μεχρι μια βδομαδα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με φιλτρο | dim orestiada | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-07-10 20:14 |
προβλημα με φιλτρο? | taspan78 | Bettas | 4 | 12-04-10 14:07 |
προβλημα με φιλτρο | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 02-03-09 23:52 |
diy CO2 και προβλημα στο φιλτρο..... | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-03-05 08:34 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |