|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε μου ζηλευω ... τις γνωσεις σου και οτι τα δικα μου χερια δεν <<πιανουν>>
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει η επιλογη του pwm. Την εξοδο την οδηγεις DC + thyristors η το εκανες με τη λογικη του ενισχυτη ρευματος του παλμου?
Ωραια και πολυ ενδιαφερον κατασκευη και για να πω την αληθεια ψηνομαι, (βασικα ψηνομαι πολυ καιρο για leds αλλα δεν εχω κανει κατι λογο φασματος) Το φασμα πως το ελενχεις? Εχεις φασματοσκοπιο η απλα υπολογιζεις στο περιπου τις περιοχες του κοκκινου και του μπλε? |
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να ειχα φασματοσκοπιο
![]() το driver ειναι απλος παλμος DC(οχι flyback ενισχυση), δεν ηθελα να το κανω περιπλοκο και να προσθεσω εξαρτηματα.. το φασμα το υπολογιζω στο περιπου με βαση το datasheet που μου εστειλε ο κινεζος και προσθεσα αναλογα.. τα λεντ αυτα ειναι uv-μπλε και εχουν μια επιστρωση φωσφορου για να παραγουν λευκο οποτε στο μπλε κοματι του φασματος ειναι οκ στο κοκκινο-πορτοκαλι χανουν..
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο, πολυ καλη κατασκευη και σωστη μελετη! Πιστευω θα μπει καποιο τζαμι ή κατι αλλο για να τα προστατεψει απο την υγρασια?
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω! εχω ενα μεγαλο κομματι πολυκαρβονικο διαφανο αλλα κολαω στο πως να κοψω στις διαστασεις γιατι με το πριονι μου σπαει πριν τελειωσω το κοψιμο..
|
|||
|
|||
![]()
εχεις κανει φοβερη δουλεια!!!σε ζηλευω με την καλη εννοια παντα!!!!α καλα εκανες και εκοψες το καπνισμα!!!!!σε 2 μερες κλεινω 2 χρονια!!!!καπνιζα 3-4 πακετα gr 25!!!!φανατικα μεχρι εκει που δεν παιρνει!!!12 χρονια καπνιζα!!!!οι πρωτοι 6 μηνες ειναι δυσκολοι!!!!καλη συνεχεια και καλη δυναμη!!!!!! Υ.Γ. αν τα λεφτα απο τα κολοτσιγαρα τα χα δωσει για ενυδρειο τωρα θα κολυμπαγα μεσα μαζι με τα ψαρακια μου!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Απο οτι βλέπω δεν έχεις χρησιμοποιήσει φακούς στα leds...βγάζουν δέσμη 120 μοιρών όπως λέει στο ebay;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εαν πολυκαρβουνικο εννοεις το plexiplass, εγω σε κατασκευη με τρυπες που εκανα για να βαλω ανεμιστηρες σε ενα ενυδρειο, εσπαγε συνεχεια μεχρι που το τρυπησα λιγο λιγο με ενα κολητιρη που κανεις κολησεις σε πλακετες ηλεκτρονικων κυκλωματων και ολα μια χαρα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |