|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Έχω εδώ και μήνες που διαβάζω για εκπαίδευση σκύλου και έχω δει όλα τα επεισόδια του Cesar Milan ![]() Μέχρι στιγμής δείχνει να καταλαβαίνει, πάει στην πάνα της, παίζει (συνήθως) με τα δικά της παιχνιδάκια και μόνο όταν της βάζω φαγητό αρχίζει και κλαψουρίζει. Φυσικά δεν της το δίνω μέχρι να σταματήσει και να κάτσει ήσυχη. Με ένα "ΜΗ" κατάλαβε ότι δεν κάνει να μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα και γενικά όταν κάνει κάτι που δε μου αρέσει (π.χ γρυλίζει καμιά φορά όταν παίζουμε) την αγνοώ επιδεικτικά. Αλήθεια είναι νορμάλ να γρυλίζει? Θέλω να της το κόψω αλλά μήπως είμαι υπερβολική? Επειδή δε γνώρισε μαμά θα πρέπει εγώ να της μάθω ακόμα και πως να παίζει. Κατά τα άλλα πιστεύω γενικά ότι η συμβίωσή μας πάει καλά. Ακόμα και την πρώτη μέρα που την έφερα σπίτι και κοιμήθηκε μόνη της δεν γκρίνιαξε καθόλου. Αυτό πιστεύω είναι μεγάλο ατού. Δεν κλαψουρίζει ποτέ όταν μένει μόνη της. Και εννοείται ότι του πήρα του μωρού μου την καλύτερη τροφή! (Δεν ξέρω άμα κάνει να πω τη μάρκα..) |
|
||||
|
||||
![]()
Απιστευτη φατσουλα, να σου ζησει!
Βαλε ντε καμια φωτογραφια ακομα! Δωσε φωτο στο λαο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μη πεις μαρκα τροφης, γιατι θα αρχισουν οι διαφωνιες.
![]() Αρκει που ξερεις οτι ειναι καλη. ![]() Και φυσικα βαλε φωτο Το γρυλισμα δεν πειραζει, φυσιολογικο ειναι γρυσιλε κι εσυ ![]() ------------------------- Στα παιχνιδα, να μη κερδιζει παντα ο ενας απο τους δυο σας. Θα την αφηνεις να κερδιζει κι αυτη για να κραταει το ενδιαφερον της Να μη σε "καβαλησει" ομως Στα παιχνιδια, οταν ειναι κουταβια, φτιαχνονται οι ιεραρχιες στην αγελη
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 24-07-12 στις 21:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Κατόπιν αιτήσεως του κοινού...
![]() Παιχνίδια στο μπαλκόνι ![]() Και εδώ φορέσαμε το καινούριο μας κολάρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mανααααρι μου!
Μια σκετη γλυκα ειναι!
|
||||
|
||||
![]()
Tελειες φωτο
Πιθανες λεζαντες: 1η: "Ξερω οτι οταν σε κοιταω ετσι, λιωνεις" 2η: "ΟΚ με τη σκουπα βαρεθηκα. Κανα αλλο παιχνιδι εχουμε"? 3η: "Εισαι ευχαριστημενη τωρα με τη βλακεια που εβαλα στο λαιμο μου? Με σφιγγει κι απο πανω. Ηθελα να ηξερα που θα μου χρειαστει".
|
|||
|
|||
![]()
Η μικρή Ιόλη δε μεγάλωσε ιδιαίτερα αλλά άλλαξε το μουτράκι της.
Τώρα είναι 3 μηνών περίπου 3 κιλά. Πόσα λέτε να φτάσει? Με τι ράτσα μοιάζει? Γιατί δε μου μοιάζει με τπτ... ![]() Τι σίγουρο είναι ότι είναι μια κούκλα! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλάκι!!!!
Πανέμορφο σκυλί! ΥΓ: Πόσο ντολμάς πρέπει να ήταν αυτός που το παράτησε! |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα που άρχισα να ενδιαφέρομαι για τα σκυλιά, είδα και το θέμα σου
![]() Να σου ζήσει η κούκλα! Έχει και σχεδόν την ίδια ιστορία με τη δική μας ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρή λιμνούλα | marios1991 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 30-04-12 15:16 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
μικρή λίμνη | valantis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 06-05-09 06:10 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Λάθη Αρχαρίων | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 20-05-07 13:00 |