|
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλάκι!!!!
Πανέμορφο σκυλί! ΥΓ: Πόσο ντολμάς πρέπει να ήταν αυτός που το παράτησε! |
|
|||
|
|||
![]()
Με κλειστά ματάκια βρέθηκε η μικρή μου. Δεν είχε φανεί ακόμα η ομορφιά της!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφο το σκυλάκι σου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέτη κουκλίτσα.Πιστεύω να κάνει και καμιά βουτίστα στη θάλασσα για να αγαπάει το νερό.Εγώ την δικιά μου την είχα για σημαδούρα στην πλάτη όταν ήμουν στην θάλασσα με την μάσκα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο ζωακι!
Απο τα πιο εκφραστικα σκυλοβλεμματα ![]() Αν εχεις τετοιο κουκλακι, ποιος νοιαζεται για ρατσα;
|
|||
|
|||
![]()
πανεμορφο το σκυλακι σου!!!!να σου ζησει!!!!!μπραβο σου που το "μαζεψες" και δεν το παρατησες και εσυ.οσον αφορα το γριλισμα μην φοβασαι ειναι στην φυση του και σου δειχνει οτι ευχαριστιεται το παιχνιδι!!!!!απλα προσεχε να μην ξεφευγει το παιχνιδι για να μην βγει στο μελλον νευρικο!!!τωρα τι ρατσα ειναι δεν ξερω αλλα τα καθαροαιμα κουβαλαναι καποιες αδυναμιες αναλογα με την ρατσα τους που σε μη καθαροαιμα δεν τα συνανταμαι συνηθως!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Κουκλί το σκυλακι σου Ιωαννα! Να σου ζησει!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
είναι υπέροχη! Γλυκόφατσα απ τις λίγες
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!
Είχε ακόμα 3 αδερφάκια, έζησαν τα 2 και υιοθετήθηκαν κατευθείαν! Ε μα τι, τέτοιες ομορφιές! Στην αρχή όταν το πήρα έμοιαζε με μικροσκοπικό λαμπραντοράκι, αλλά τώρα δε μου κάνει για τίποτα! Θα δείξει στο μέλλον τι θα βγει ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρή λιμνούλα | marios1991 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 30-04-12 15:16 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
μικρή λίμνη | valantis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 06-05-09 06:10 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Λάθη Αρχαρίων | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 20-05-07 13:00 |