|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα ενα 100λιτρων ενυδρειο απο ενα συνφορουμιτη τον οποιο πριν λιγο ρωτησα αν μπορει να μου το πουλισει τιμη 120 ευρω και εχει μεσα τα παντα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63437
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ναι οντος και το παιδι μου ειπε πριν λιγο οτι δν μπορει να μου το στηλει
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63426
αν έχεις χώρο..
|
||||
|
||||
![]()
γενικα ασχετα με το τι μπορει να λενε οι "ιχθυολογοι με ειδικες αναγκες" η πιο καλη επιλογη ειναι παντα το οσο γινεται μεγαλυτερο ενυδρειο σε λιτρα.
Οσο μεγαλυτερο τοσο πιο ανεση, και συγχωρει και περισσοτερα λαθη |
|
||||
|
||||
![]()
100- ευχαριστω παιδια αλλα να σας πω οτι βρηκα 90 λιτρα ενυδρειο 120 ευρω ειναι καλη τιμη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Γιάννη, αφού έχεις διαβάσει όλες τις απαντήσεις των παιδιών, να προτείνω κάτι ακόμη: Διάβασε, χάζεψε, ψάξε λίγο ακόμη μέσα στο φόρουμ καμιά 15αριά μέρες. Πάτησε σε όποιο θέμα σου κάνει εντύπωση ή σε ότι έχει σχέση με ότι πιστεύεις ότι θα ασχοληθείς. Θα δεις ότι θα μάθεις πολλά πράγματα μόνος σου και θα γνωρίζεις πλέον τι χρειάζεται να προμηθευτείς. Μην βιάζεσαι, δεν τελειώνουν οι προσφορές των καταστημάτων ούτε οι αγγελίες. Πάντα θα βγαίνουν νέες κι από τα 2 είδη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρακαλω βοηθηστε με, κινδυνευει το χρυσοψαρο μου | MONA VAMP | Χρυσόψαρα | 8 | 26-08-11 03:11 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!! | Dimitris77 | Bettas | 11 | 06-05-11 16:08 |
SOS Αρρωστος μονομαχος-παρακαλω βοηθηστε | Λενα21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 21-01-11 10:57 |
Σας παρακαλω βοηθηστε με ''ΣΚΙΟΥΡΟΣ'' | n!kol@s | ¶λλα ζώα | 6 | 09-12-08 23:21 |