|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν παίζει... Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
έχω reedfish μέσα και δε θέλω να τα μαζεύω από κάτω... Και τις τρύπες που μπαίνει μέσα το φίλτρο και τα καλώδια τις έχω κλείσει με σίτα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Immortal : 21-06-12 στις 15:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
υπάρχει λύση, κι εγώ λόγω κιχλίδων θα βάλω σίτα όπου δεν υπάρχει ανεμιστήρας..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις το τελείωσα και το έβαλα πάνω... Κάνει λίγο θόρυβο (σαν πολύ σιγανό air condition) αλλά δεν είναι ενοχλητικό. Έβαλα τελικά τέσσερις δυνατούς Sharkoon και 2 με τα μπλε λεντάκια. Μη με κράξετε, ήθελα να βάλω έξι δυνατούς αλλά το μαγαζί είχε μόνο 4 που έβγαζαν 67 κυβικά και οι αμέσως πιο αδύναμοι με 50κάτι ήταν αυτοί. Σκέφτηκα να του παραγγείλω αλλά μου είπε ότι η επόμενη παραλαβή θα είναι μετά από 3 εβδομάδες και δεν ήθελα να περιμένω. Πάντως το μπλε από τα λεντάκια είναι ανεπαίσθητο και δε φτάνει στο νερό του ενυδρείου. Λίγο την επιφάνεια χρωματίζει και στους 5 πόντους βάθος είναι σκοτάδι... Πάρτε και μια γεύση. Δεν έβγαλα καλές λόγω νύχτας αλλά δίνουν μια ιδέα.
![]() ![]() Παρεμπιπτόντως το φλαπ άντεξε, και με έξι τρύπες. Είχε μεταλλική ενίσχυση ανάμεσα σε πλαστικό και μελαμίνη η οποία μου φαίνεται για αλουμίνιο αλλά δεν είμαι και 100%... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα αντι για ντισκοτεκ θα ειναι κ@λομπαρο
![]() Το κακο ειναι οτι αναβοσβηνουν αν θες moonlight βαλε μονιμο και λευκο χρωμα (να σβηνει μετα απο καποια ωρα τελειως, χρειαζεται και το απολυτο σκοταδι) Οι σιτες στα fun filters που ειναι? ![]() Βγαινει ο αερας καλα εξω? ή μηπως πρεπει να γυρισεις 1-2 απο τα .... 6, προς τα εξω?
|
||||
|
||||
![]()
Ένα έχω γυρίσει, το ακριανό. Τις σίτες τις ξήλωσα γιατί μου φάνηκαν πόλυ πυκνές σαν υλικό και φοβόμουν μήπως μου κόβουν ροή αέρα. Λες να τις ξαναβάλω?
Δεν το έχω συνδέσει ακόμα το controller. Δεν πρόλαβα με τα μικρά και με τα καπάκια, έφυγε όλο το Σάββατο. Πήρα όμως ένα ηλεκτρολογικό κουτί για να τον βάλω μέσα. Βέβαια έτσι κι αλλιώς θα μπει σε σημείο που δε θα φαίνεται καθώς το έπιπλο αποτελείται μόνο από δύο ντουλάπια με πόρτες οπότε θα τον βάλω μέσα. Τον σύνδεσα όμως και έκανα δοκιμές την Πέμπτη, χωρίς όμως να έχω βάλει πάνω του συσκευές. Πάντως το τακ το κάνει όταν υπερβει άνω και κάτω όρια οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα. Τον έχω ρυθμίσει κιόλας. Απλά επειδή δεν είχα κουτί να τον βάλω τον ξανάχωσα στη σακούλα... Μόλις μπορέσω θα το ολοκληρώσω... ¶σχετο παιδιά. Στο Pet city βρήκα ένα φυτάκι που δεν το είχα ξαναδει και είναι απίστευτα όμορφο. Λέγεται "Lilaeopsis carolinensis" και είναι μετρίων απαιτήσεων. Επίσης ήταν πολύ φτηνό. Αυτά για σήμερα... Καληνύχτα παιδιά! Για μια ακόμα φορά , ευχαριστώ Σπύρο για το αναλυτικότατο manual και την καθοδήγηση! IOU1! ------------------------- Υ.Γ.: Τα κωλόμπαρα είναι ωραία μαγαζιά!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Immortal : 23-06-12 στις 23:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και με τη σκονη τι θα γινει?
Αν βαλεις τον κοντρολερ κλεισμενο στο ντουλαπι, πως θα βλεπεις τη θερμοκρασια? ![]() Αφου ειναι ετοιμος γιατι δεν βαζεις πανω του τα ανεμιστηρια? Πως θα κλεινουν? Θα σηκωνεσαι το βραδι και θα τα κοιτας? ![]() ---------------------------------- ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! Θα τον συνδεσω όταν βρω λίγη ωρα σήμερα ή αύριο
------------------------- Εντάξει, το έβαλα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Immortal : 24-06-12 στις 10:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο eliwell του φτωχού (θερμοστάτης για ανεμιστήρες) | kingrim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-08-10 14:47 |
Ερωτηση για ψύξη... | AXEL | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 20-09-07 17:53 |
Ψύξη vs T5 | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 01-07-07 07:37 |
Ψύξη | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-06-07 14:21 |
Ψύξη Η/Υ...!!! | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-05 14:49 |