|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι 250 καθαρά... Λές είναι λίγα? Το ξέρω ότι τα πήρα ακριβά αλλά τα είχα σε ένα παλιότερο case και είναι καλά. Βγάζουν καλό αεράκι (Ροή αέρα: 38,5 m³/h.). Τώρα για το αν είναι αρκετά δεν το ξερω... Δε νομίζω ότι μπορώ να βάλω περισσότερα πάνω στο φλαπ , είναι αρκετά μικρό στο πλάτος και έχει και ένα χερουλάκι στη μέση του μήκους του, το οποίο δεν είναι στην άκρη... Αν κάνω περισσότερες τρύπες και κρεμάσω κι άλλους ανεμιστήρες από πάνω του μπορεί να έχω πρόβλημα... Θέλω οι αποστάσεις να είναι κάπως μεγάλες. Μην κάνω τη μία τρύπα δίπλα στην άλλη και μου κάνουνε όλα μαζί μπλουμ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι να φτασουν
Αν δεν εχει πολυ ζεστη στο σπιτι Στο 180αρι που ειναι στο θεμα με την παρουσιαση ειχα 3 να βαζουν και 1 να βγαζει, και γυρυσα και το 4ο μεσα γιατι δεν εφταναν τα 3 και δουλευαν πολυ ωρα. Ανοιξα την ταιστρα να βγαινει ο αερας εκτος απο τα ανοιγματα για τις σωληνωσεις Και ηταν και zalman θερια.
|
||||
|
||||
![]()
Με πολλή ζέστη? Γιατί αυτή τη στιγμή εμένα χωρίς ανεμιστηρες έχει φτάσει στις μεγάλες ζέστες των προηγούμενων ημερών στους 28.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ειναι.
Να δουμε και μετα ------------------------- Aυτο σε cfm ειναι κατω απο 28 βαση αυτου Ροή Αέρα: 28.0 CFM / 47.6 m3/h. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650106 Καπως αδυναμα θα ειναι. Σε περιπτωση που δεν κανουν δουλεια, αυτα εχουν cfm 37 και ειναι φτηνα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809151 Τα konig ειναι λιγο πιο αδυναμα απο τα zalman που ειχα στο 180αρι
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 20-06-12 στις 23:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Tο πρόβλημα είναι ότι το e-shop είναι στα τελευταία του και δεν έχει διαθέσιμα προϊόντα λόγω έλλειψης χρημάτων. Για να πάρεις κάτι από εκεί πλέον πρέπει να το παραγγείλεις και να περιμένεις πάρα πολύ καιρό (το έμαθα από πολύ έγκυρη πηγή ότι έχουν θέμα προμηθευτών)... Ψάχνω για κάτι δυνατό αλλά να μην ξυπνάει και τη γειτονιά όπως αυτό για παράδειγμα... Δεν ξέρω...
------------------------- Επίσης από σήμερα το πρωί η ιστοσελίδα του e-shop είναι κάτω... Μάλλον πρόκειται για το τέλος του μαγαζιού... ------------------------- Λοιπόν, θα τους πάω πίσω στο κατάστημα και σκέφτομαι να πάρω αυτό ή αυτό... Το πρώτο θα χαλάει τον κόσμο βέβαια αλλά τι να κάνω, αν είναι να τρυπήσω το καπάκι για να ψύξω το ενυδρείο καλύτερα να το κάνω αποτελεσματικά παρά να παλεύω χωρίς λόγο. Το δεύτερο θα είναι και όμορφο με λίγο χαμηλότερη απόδοση και λιγότερο θόρυβο αλλά μήπως έχω θέμα με τα led? Προτάσεις??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Immortal : 21-06-12 στις 09:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δε θα εβαζα ανεμιστηρα με λεντ που δεν μπορω να ρυθμισω.εκτος αν κανεις καμια μοντα και βαλεις διακοπτη στα λεντ,αλλα πολυ καψιμο για το τιποτα.παρε τα φτηνα που προτινε ο delta παραπανω(νομιζω) η σε αλλο θεμα.μια χαρα ειναι,και φτηνα και δεν κανουν πολυ θορυβο.(τα ακουσαμε δηλαδη να δουλευουν)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω για τα led.
Oσο για το θορυβο. Το πρωτο ζητουμενο ειναι να φτανει και να περισσευει η δυναμη των ανεμιστηρων στο Peak της ζεστης κατα τον καυσωνα, που μπορει να πιασει το σπιτι μας. Ο θορυβος μπορει να μειωθει τις πιο δροσερες εποχες, χρησιμοποιωντας απλα, τροφοδοτικο πολλαπλης τασης. ![]() Τα ανεμιστηρια για PC μπορουν και λειτουργουν και σε λιγοτερα Volt (τουλαχιστον 6V μινιμουμ). Tα konig τα τσεκαρα και λειτουργουν και σε 1.5. (ισα που γυριζουν και φυσικα δεν ακουγεται τιποτα) Ακομα και η μειωση απο 12 σε 9V εχει μεγαλη διαφορα θορυβου
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο eliwell του φτωχού (θερμοστάτης για ανεμιστήρες) | kingrim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-08-10 14:47 |
Ερωτηση για ψύξη... | AXEL | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 20-09-07 17:53 |
Ψύξη vs T5 | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 01-07-07 07:37 |
Ψύξη | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-06-07 14:21 |
Ψύξη Η/Υ...!!! | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-05 14:49 |