|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Θα το κάνω γαριδαδικο τελικά. οκ. Να ρωτήσω εδώ σχετικά με το στήσιμο κτλ η να ανοίξω άλλο θέμα στις κατηγορίες με τις γαρίδες? |
|
||||
|
||||
![]()
Γραψε στην κατηγορία γαριδες και θα σε βοηθειση Ο ALEX
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την μεταφορά.
Λιπών όπως είπα θα πάρω ένα ενυδρείο μικρό. Τώρα θα ήθελα άν μπορείτε για να γίνει σωστό και ωραίο, να μπου πείτε τί υπόστρωμα θέλει και τί ακριβός για να μπορούν να είναι οι γαριδούλες όπως πρέπει. Ευχαριστώ και πάλι. Αλέξανδρος. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι διαστάσεις έχει τελικά το ενυδρείο;
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτό θα το μάθω την Παρασκευή που θα το πάρω στα χέρια μου.. ![]() Συγνώμη αλλα δέν ξέρω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή διάβασε αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28279 αν δεν το έχεις διαβάσει ήδη
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Απλά το θέμα είναι οτι δέν έχω ιδέα απο υποστρώματα και δέν ξέρω ποίο θα ήταν καλύτερα να αγόραζα!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Γνώμες για την αρχή... | Belafode | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-12-10 15:48 |
Γνώμες για χαλί | Dimitris_Batman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-11-10 20:39 |
Γνώμες για φωτιστικό..?? | Giannhs Pol | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-09-09 16:17 |
Γνώμες.... | Nik25 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 26-03-08 15:21 |