|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα μετα απο τοσο καιρο πηρα την αποφαση να ριξω και το τσιμεντο μιας και παραλιγο ενα ποντικακι να τρυπισει το λαινερ που εκανε φωλια αναμεσσα στους τσιμεντολιθους..
μου πηρε μια μονο μερα με τη βοηθεια ενος εργατη που μου εκανε το μειγμα και ειδου το αποτελεσμα! βεβαια το νερο ειναι καταπρασσινο ακομα αλλα που θα παει θα βρω χρονο να παω για τα κλαδεματακια [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Ζωιτσα, να τη χαιρεσαι.
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο και απο μενα και.......κατι σου εχω κ εγω για την λιμνουλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
xixi! σας ευχαρηστω και τους 2!
Σπυρο το κομματακι μος που μου ειχες δωσει εχει πιασει πια το 1/4 του ενυδρειου! τα σαλιγγαρακια βεβαια απο τις πολλες γεννες απεβιωσαν καποια στιγμη ![]() ![]() ![]() Μιχαλη την παρασκευη θα ειμαι αθηνα ισως για τελευταια φορα μεσα στο καλοκαιρι, οποτε αν θελεις μπορουμε να το κανονήσουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο πολύ όμορφη! μου αρέσει που είναι κοντά σε τοίχο ... που ίσως κάποια μέρα τον επενδύσεις με πέτρα ....
![]() το θολό νερό και τα μικρά φυτά δεν εμποδίζουν να δούμε πόσο όμορφη θα γινει αργότερα αν θέλεις βάλε κερατόφυλλο για φυτό βυθού βοηθάει πολύ στο καθαρό νερό και στο οξυγόνο. κι αν θέλεις σου στέλνω ποταμογείτον (potamogeton lucens)
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Ολο και πιο ομορφη η λιμνουλα!!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα πολυ ωραια η λιμνουλα σου!!Εχω αρχισει και εγω κατι τετοιο τωρα ποσα λιτρα θα δε το ξερω καπου εκει παντως θα ειναι !!1Το προβλημα μου ειναι το liner!!Που θα το βρω και σε τι τιμη !!Μηπως μπορεις να με βοηθησεις σε αυτο;;Και τη παχος ειναι ;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-03-11 17:40 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |