|
|
|||
|
|||
![]()
Απο ολους ψυχραιμια θελει, αλλα οταν χανω απο το ΠΟΥΘΕΝΑ 3 ψαρια σε 2 μερες κι ερχεται το 4ο τι να κανω κι εγω. Ας ελπισουμε οτι απο δω και περα και τα δικα μου και της κοπελας να ειναι οκ.
Οσο για τις τροφες, απο τη στιγμη που υπαρχουν τροφες εμποριου με αδειες κτλ που επιπλεουν κατι τετοιο δεν μπορει να ισχυει. παντως μπορεις ευκολα να της κανεις να πεσουν. φυλλαρακια σε ποτηρι με νερο ενυδρειου. χτυπας καλα σαν φραπε και τα ριχνεις απο 20-30 εκατοστα μεσα. θα βυθιστουν. ετσι ταιζω τα μωρα κριμπενσις μου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
σας ευχαριστω πολυ.θα κατεβω και αυριο να παρω αλατι και ο Θεος βοηθος.
Αισιοδοξια! σας ευχαριστω για τη βοηθεια και αν μου τυχει καμια απορια θα σας πριξω ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- το ενα ειναι σιγουρα χαμενο ουτε καν κουνηθηκε να παει στον αρακα,ειναι μονο γυρισμενο αναποδα και αναπνεει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ωχ, για αυτο που ειναι αναποδα.... κριμα. και τα δικα μου ετσι. ρε γαμωτο τα ψαρακια... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θα το παλεψουμε |
|
||||
|
||||
![]()
ισως τα ψαρια και στις δυο περιπτωσεις (και του βαγγελη εννοω) να ηταν καμμενα απο το πετσοπ...
το λεω γιατι επεσε επιδημία... το ranchu του αδερφου μου παθαινει ακριβως το ιδιο και το εχει βαλει τωρα σε σε 30λιτρο κουβα... δεν εχει πολλες ελπιδες... κριμα... οσο για τις τροφες φιλε βαγγελη ισχυει αυτο με τον αερα,αλλα κυριως για τα fancy! το οβαλ σχημα τους τα καθιστα ευαισθητα στο θεμα της νυκτικης κυστης.
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα, εγω ειδικος δεν ειμαι. ΟΤΙ λεω το λεω αναλογα με το τι εχω ακουσει. και η τρομερη πλειοψηφια μου εχει πει οτι ειναι χαζομαρες το οτι παιρνουν αερα τρωγωντας κτλ κτλ. εγω προσωπικα αποψη και εμπειρια ΔΕΝ εχω.απο δω και περα παντως για σιγουρα θα τις βυθιζω οσο μπορω.
παντως αυτο που λες με τα φανσυ μπορει και να παιζει γιατι οπως ξερεις εχω χασει 3 οραντα μεχρι τωρα και παμε για 4ο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σας παρακαλω....βοηθεια! | lionor | Χρυσόψαρα | 217 | 20-08-12 12:03 |
pomeranian ζητει συντροφο | Efh | ¶λλα ζώα | 0 | 01-02-12 14:18 |
μια βοηθεια σας παρακαλω | Δημητρης89 | Bettas | 21 | 06-11-10 19:28 |
Tην βοηθεια σας παρακαλω!!!!! | doukas07 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 22-07-09 11:02 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |