|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ωχ, για αυτο που ειναι αναποδα.... κριμα. και τα δικα μου ετσι. ρε γαμωτο τα ψαρακια... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θα το παλεψουμε |
|
||||
|
||||
![]()
ισως τα ψαρια και στις δυο περιπτωσεις (και του βαγγελη εννοω) να ηταν καμμενα απο το πετσοπ...
το λεω γιατι επεσε επιδημία... το ranchu του αδερφου μου παθαινει ακριβως το ιδιο και το εχει βαλει τωρα σε σε 30λιτρο κουβα... δεν εχει πολλες ελπιδες... κριμα... οσο για τις τροφες φιλε βαγγελη ισχυει αυτο με τον αερα,αλλα κυριως για τα fancy! το οβαλ σχημα τους τα καθιστα ευαισθητα στο θεμα της νυκτικης κυστης.
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα, εγω ειδικος δεν ειμαι. ΟΤΙ λεω το λεω αναλογα με το τι εχω ακουσει. και η τρομερη πλειοψηφια μου εχει πει οτι ειναι χαζομαρες το οτι παιρνουν αερα τρωγωντας κτλ κτλ. εγω προσωπικα αποψη και εμπειρια ΔΕΝ εχω.απο δω και περα παντως για σιγουρα θα τις βυθιζω οσο μπορω.
παντως αυτο που λες με τα φανσυ μπορει και να παιζει γιατι οπως ξερεις εχω χασει 3 οραντα μεχρι τωρα και παμε για 4ο... |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω δεν ειμαι ειδικος,για σιγουρια ομως τα ταιζω με αυτο τον τροπο!
τα δικα σου ψαρια,δεν ξερουμε αν ειχαν swim bladder... αλλα γενικα δεν ξερουμε και τι ειχαν...
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια λαβετε υπ οψη σας πως τα περισσοτερα μαγαζια αγοραζουν απο τους ιδιους εκτροφεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ψαρακι ειναι καλυτερα, ταϊσα αρακα πριν καποιες ωρες και αν και στην αρχη εμενα μονο ακινητο αναποδα και τα χα παιξει μετα εφαγε και τωρα κολυμπαει κανονικα. Τωρα τι κανω?
Δε ταϊζω μεχρι ποτε? και οταν ερθει η ωρα να ταϊσω τι να ταίσω? Ευχαριστω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σας παρακαλω....βοηθεια! | lionor | Χρυσόψαρα | 217 | 20-08-12 12:03 |
pomeranian ζητει συντροφο | Efh | ¶λλα ζώα | 0 | 01-02-12 14:18 |
μια βοηθεια σας παρακαλω | Δημητρης89 | Bettas | 21 | 06-11-10 19:28 |
Tην βοηθεια σας παρακαλω!!!!! | doukas07 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 22-07-09 11:02 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |