|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
μα, έτσι γράφει.. αλλα δε το διευκρινήζει το "ταυτόχρονα" και δεν είμαι σίγουρος.. μακάρι να είναι, ακόμα καλύτερα!
υγ: πέσαν οι τιμές?! |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σωστό, αυτή είναι η διαφορά, στο brand name
έχω μια υποψία ότι εκτός του brand είναι το ίδιο 100% .... ![]() edit: όχι, έχει διαφορές οπτικές, πάντως πιστεύω ότι θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά και ελπίζω να μην υστερεί ποιοτικά |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μας ενδιαφερει να ειναι ιδια στα υλικα που εχει μεσα, αφου ο stc-1000 εχει δοκιμαστει και λειτουργει αψογα μεχρι τωρα. Η συνδεσμολογια δεν ξερω αν ειναι η ιδια. ------------------------- Παράθεση:
Και αν δεις τη φωτο του πισω μερους, εχεις τις ιδιες υποδοχες με τον stc-1000 για διπλη εξοδο ![]() Stc-1000: ![]() ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 31-05-12 στις 14:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο εγώ βλέπω ότι έχει μόνο ένα ρελεδάκι; Δεν είναι σαν τον stc-1000, είναι μόνο για μια λειτουργία.
|
|||
|
|||
![]()
αυτό που λέεί "or" με προβληματίζει κι εμένα εαν είναι ταυτόχρονα:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Βγαινει σε 220V,110V και 12V Στην περιγραφη γραφει 220V και στην φωτο εχει 12V. Εγω εχω αυτον :http://www.ebay.com/itm/260984407733...84.m1439.l2649 Κι εδω το manual : http://www.willhi.com/Documents/WH7016Edatasheet.pdf Εσενα δεν εχει το 3 το οποιο ειναι temperature alarm,αγνοησε το,κι εγω δεν το συνδεσα. Το 5,6 δεν το πειραζεις,ειναι για τις εργοστασιακες ρυθμισεις. Κι αλλο 1 κακο,ο sensor ειναι μεταλλικος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ακριβως τον ιδιο και δεν ειναι διπλης εξοδου. ειναι η ψυξη η θερμανση
------------------------- Παράθεση:
εγω τον εχω 2 χρονια και δουλευει μια χαρα οπως και ο stc που εχω. το μονο του προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να τον βαλεις να αναβει στους 27 και να κλεινει στους 26.8 τους ανεμιστηρες . παει ανα βαθμο.δηλαδη αναβει 27 και κλεινει 26 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 31-05-12 στις 22:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Hysteresis settings: Press "SET" key and hold more than 3 seconds to enter the menu display, with "▲" or "▼" key adjusted to the screen, appearing "D" code, press the "SET" key to display the hysteresis set value, press "▲ "Or"▼"key to adjust the parameters. Στο Setting range αναφερει 0,1-15 C |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν εχει δεκαδικους ------------------------- επισης τωρα που το ειδα αυτο που μου εδειξες ειναι η καθυστερηση. δηλαδη ποση ωρα κανει μεχρι να μπει σε λειτουργια απο την ωρα που θα φτασει στην προκαθορισμενη θερμοκρασια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 31-05-12 στις 22:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μολις ξανατσεκαρα το δικο μου και παει ανα 0,1.
Ισως επειδη ειναι αλλος τυπος (WH7016E) ![]() Η καθυστεριση ειναι αυτο : Delay Protection Setting: Press "SET" key and hold more than 3 seconds to enter the menu display, with "▲" or "▼" key adjusted to the screen, appearing "PT" code, press the "SET" key to display the delay setting value, then press the "▲ "or "▼"key to adjust the parameters. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα .
Σήμερα παρέλαβα και εγω τον controller . Τον συνδεσα και δουλεύει τελεία . Μια ερώτηση , στο display ενω δείχνουν το σηματάκι "C" εμένα δεν δείχνει τίποτα !!!! Καμιά ιδέα ? |
|
||||
|
||||
![]()
ούτε εμένα, μη κολλάς!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πριν 2 βδομάδες παρέλαβα και εγώ τον συγκεκριμένο. Δεν ξέρω αν είναι STC 1000 της Ellitech, μάλλον όχι, αλλά νομίζω ότι είναι ακριβώς του ίδιου εργοστασίου και απλώς έχει ένα αυτοκολλητάκι που γράφει STC 1000 (δεν είναι μαρκαρισμένο δηλαδή). Ζορίστικα μόνο στις γεφυρώσεις, όπου έβαλα κάπως χοντρά καλωδιάκια και δεν χωρούσανε εύκολα. Δουλεύει άψογα έως τώρα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άρχισαν οι ζέστες !!!!
Λοιπόν τώρα με εσωτερική 32c το ενυδρείο είναι στους 26.1 και εννοείται ότι ο ανεμιστήρας βαράει υπερωρίες .. Αν δεν υπήρχε o controller θα έβαζα λαχανικά μέσα για μια ωραία ψαρόσουπα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με τι ροη αερα cmf? (ή αν δεν γραφουν cmf, τι διαμετρου και στροφες/λεπτο?) Ποσα λιτρα την ημερα εξατμιση εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Eσυ μια χαρα εισαι.
Εμενα με εσωτερικη 27, οι ανεμιστηρες (2 12ρηδες) εχουν πιασει τελικες και η θερμοκρασια στο γαριδαδικο εχει κολλησει στο 24,2... (με ρυθμιση στους 24). Κανει ζημια βεβαια και το pc που ειναι ακριβως απο κατω, αλλα αρχιζω και ανησυχω για τις crs μου οταν σφιξουν γερα οι ζεστες... Αν απο τωρα τερματισανε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλα απο τωωωωρα???!!!!!! εγω ευτυχως εχω 26 ακομα μεσα!!!!! αυτην την στιγμη 25.5!!!!! στους 28 εβαλα να δουλευουν οι ανεμιστηρες.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ελεγχος θερμοκρασιας | Liz@ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-05-10 13:26 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |
ανοδος θερμοκρασιας | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-06-08 18:24 |
κατεβασμα θερμοκρασιας | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 11-09-06 16:22 |