|
|
|||
|
|||
![]()
μα, έτσι γράφει.. αλλα δε το διευκρινήζει το "ταυτόχρονα" και δεν είμαι σίγουρος.. μακάρι να είναι, ακόμα καλύτερα!
υγ: πέσαν οι τιμές?! |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σωστό, αυτή είναι η διαφορά, στο brand name
έχω μια υποψία ότι εκτός του brand είναι το ίδιο 100% .... ![]() edit: όχι, έχει διαφορές οπτικές, πάντως πιστεύω ότι θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά και ελπίζω να μην υστερεί ποιοτικά |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μας ενδιαφερει να ειναι ιδια στα υλικα που εχει μεσα, αφου ο stc-1000 εχει δοκιμαστει και λειτουργει αψογα μεχρι τωρα. Η συνδεσμολογια δεν ξερω αν ειναι η ιδια. ------------------------- Παράθεση:
Και αν δεις τη φωτο του πισω μερους, εχεις τις ιδιες υποδοχες με τον stc-1000 για διπλη εξοδο ![]() Stc-1000: ![]() ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 31-05-12 στις 14:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο εγώ βλέπω ότι έχει μόνο ένα ρελεδάκι; Δεν είναι σαν τον stc-1000, είναι μόνο για μια λειτουργία.
|
|||
|
|||
![]()
αυτό που λέεί "or" με προβληματίζει κι εμένα εαν είναι ταυτόχρονα:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα θα δειξει.
Αυτο που πρει να προσεξει ο φιλος ειναι οτι κατα 99% εχει αλλη συνδεσμολογια. Να δει το σχεδιαγραμμα του δικου του controller πριν κανει οτιδηποτε Και μετα κοιταει για γεφυρωσεις κλπ ------------------------- Παράθεση:
Στο 3,4 εχει το power (αντι για το probe που εχει ο stc) Στο 5,6 τι γραφει? και στo 7,8 εχει το probe
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 31-05-12 στις 15:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα πιο πανω λεει
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Βγαινει σε 220V,110V και 12V Στην περιγραφη γραφει 220V και στην φωτο εχει 12V. Εγω εχω αυτον :http://www.ebay.com/itm/260984407733...84.m1439.l2649 Κι εδω το manual : http://www.willhi.com/Documents/WH7016Edatasheet.pdf Εσενα δεν εχει το 3 το οποιο ειναι temperature alarm,αγνοησε το,κι εγω δεν το συνδεσα. Το 5,6 δεν το πειραζεις,ειναι για τις εργοστασιακες ρυθμισεις. Κι αλλο 1 κακο,ο sensor ειναι μεταλλικος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ φίλε! νομίζω είναι ολόιδιος!
![]() είσαι ευχαριστήμένος? πρίν βουτήξω στο μάνουαλ, η λειτουργία ψύξη / θέρμανση είναι ξεχωριστή ε? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ελεγχος θερμοκρασιας | Liz@ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-05-10 13:26 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |
ανοδος θερμοκρασιας | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-06-08 18:24 |
κατεβασμα θερμοκρασιας | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 11-09-06 16:22 |