|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ τα τεστ τα πήρα απο ebay γιατί ήταν φθηνότερα πάντως... ------------------------- Να μη βρίσκει κάποιος ψάρια στην ψωρο-κώσταινα το καταλαβαίνω αλλά Γερμανία? Δες εδώ http://www.airfish.de/ και πες μας τι μπορείς να μας στείλεις ![]() Κλεόβουλε λέω για αυτά τα δύο μαζί τί λές? ( φυσικά και οι άλλοι ) http://www.aquarixe.de/vorstellungss...agrisvorst.htm http://www.aquarixe.de/vorstellungss...eganivorst.htm Ευχαριστώ.... ------------------------- Μετά την αλλαγή πέσαμε στα 20 ppm πόσο πρέπει να έχω για να είμαι οκ? να ξανα κάνω μία αλλαγή αύριο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex siak 1986 : 30-05-12 στις 15:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αστο ετσι και την αλλη εβδομαδα παλι αλλαγη,ποση αλλαγη κανεις?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Κάνω 50~60λιτρα κάθε φορά. Σήμερα 50. Να κάνω παραπάνω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι καλα ειναι,οταν ρυθμησεις τα νιτρικα στο 20 και κατω,να κανεις το 40% αλλαγη.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα J.regani είναι πανέμορφα αλλά δεν στα πρότεινα γιατί γίνονται μεγαλούτσικα και είναι πιο "επιθετικά" απο τα άλλα. Ψάξε για J.transcriptus που μοιάζουν πολύ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχει περίπτωση να μη δούμε γόνο από τα καχυλόψαρα αν συγκατοικούν με πετρόψαρα;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έχεις δίκιο
κάπου έχω διαβάσει ότι κάποια είδη κοχυλόψαρων τρώνε το γόνο, αλλά δε θυμάμε που και πια είδη. μπορείς να με βοηθήσεις; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με τον πόνο μου παίζεις
![]() έχεις δίκιο μη χαλάμε το post του φίλου ![]() απλώς θεώρησα σκόπιμο να το αναφέρω, στην περίπτωση που ενδιαφέρει το φίλο η αναπαραγωγή. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια!!! Νεόστατο ενυδρείο!! | Παναγιώτης Κ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 27-11-11 22:34 |
Βοήθεια για άστρωτο ενυδρείο | vasdimak | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-05-10 12:39 |
Σύγκριση μετρήσεων pH υγρού τεστ και τεστ με στικ | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-11-09 17:01 |
Βοήθεια για μετακόμιση σε νέο ενυδρείο | kostas_dimi_xapsas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-03-09 23:15 |
Βοήθεια για νέο ενυδρείο | Guderian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-10-08 22:21 |