|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κυανοβακτηριο ειναι.Σκουπα με κλειστο το φιλτρο,αλλαγη νερου,συσκοτιση και βλεπεις.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και κατι τελευταιο, επειδη τα υλικα του φιλτρου μου ειναι μεσα στο ενυδρειο (θηκη στο πισω μερος) πρεπει να τα καθαρισω κιαυτα? Ξερω πως καθαριζονται σωστα αλλα και παλι φοβαμαι μη χαθει η βιολογια... |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια δεν εχουν αναγκη για 3-4 μερες χωρις φωτισμο και τροφη.Κανε την συσκοτιση(για μενα κανε 4 μερες),την 5η μερα κανε αλλαγη νερου με σιφωναρισμα του βυθου(με κλειστο φιλτρο)και καθαρισε λιγο και το φιλτρο(οχι απολυμανση και χασεις την βιολογια σου).
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκινησα τη συσκοτιση. Φοβαμαι λιγο που τα κουκουλωσα τα ψαρακια, αερα πες θα εχουν απο την αεραντλια, (μη σκασουν κιολας), αλλα η θερμοκρασια δεν θα ανεβει σε αρκετα υψηλα, λογω ημερων, επιπεδα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έχω κυανοβακτήριο; και η άλγη μου ποιά είναι; | Frangisk | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-10-11 23:23 |
Κυανοβακτήριο | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-05-10 18:48 |
Κυανοβακτήριο............????? | andreas72 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 21 | 23-01-09 13:14 |
Κυανοβακτήριο??? | thsamios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 03-02-08 20:09 |