|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ήδη η θερμοκρασία στο νερό κοντεύει τους 25 ενώ στον χώρο έχω 23...! Μάλλον ευθύνονται οι λάμπες γι'αυτό το φαινόμενο...
Αυτές τις μέρες ψάχνω το φόρουμ για λύσεις ψύξης......κι αναρωτιέμαι τι να βάλω και πως να το προσαρμόσω πάνω στο καπάκι του ενυδρείου. ![]() Για την αναπλήρωση και τις αλλαγές έχω ένα 40λιτρο βαρέλι στο οποίο θα μαγειρεύω τύρφη. Μου λείπουν το φίλτρο τα καλτσάκια και η τύρφη.. Το θέμα είναι πως είμαι κάπως στενά οικονομικά αυτές τις μέρες και θέλω να δώσω προτεραιότητα στην ψύξη πριν πλακώσουν οι ζέστες και μετά στο ph... |
|
||||
|
||||
![]()
Τρυπανι, ποτηροτρυπανο και τρύπημα καπακιου στην ιδια διαμετρο διαμετρο για τα ανεμιστηρακια.
Βιδες ανοξειδωτες ή πλαστικες. Μπορεις να βαλεις και φιλτρο σκονης απο πανω να φαινονται ομορφα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τα λες αλλά το καπάκι της Hagen δεν σου δίνει χώρο για μία τέτοια πατέντα... Στο επίπεδο μέρος έχει τις λάμπες από κάτω και το υπόλοιπο είναι κυρτό...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα τα κοιτανε οταν επιλεγουν ενυδρειο
![]() Κοψε αναγκαστικα σε κυρτο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα το προσπαθήσω πάντως να βρω θέση για τα ανεμιστηράκια. Το ζητούμενο είναι: θα μου κατεβάσουν την θερμοκρασία κάτω από τους 25??! ...κι αν ναι τότε πόσα πρέπει να βάλω?? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θερμοκρασια χωρου πιανει το δωματιο στον καυσωνα?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω Σπύρο...τον Οκτώβριο μετακόμισα εδώ. Αλλά το σπίτι είναι γενικά δροσερό γιατί δεν το βλέπει ήλιος. Το σκιάζουν άλλες οικοδομές...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί Διατροφής | Κλεόβουλος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 35 | 26-06-15 23:01 |
Νεροχελώνα - Πρόγραμμα διατροφής | Ορέστης | ¶λλα ζώα | 5 | 04-02-12 21:47 |
Πρόβλημα διατροφής Black Moore | dmantz76 | Χρυσόψαρα | 2 | 04-10-11 16:15 |
είμαστε ότι τρώμε..!!..(?), περι διατροφής ο λόγος... | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-10-08 12:10 |
Προτάσεις διατροφής. | chriskousis | Malawi | 9 | 21-11-07 18:14 |