|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστώ πολύ
![]() το πρώτο με παίδεψε αρκετά γιατί έχανε ![]() το τελευταίο ήταν 2 μεγάλα βράχια και έγιναν κομματάκια 2 μέρες κοπάναγα με το σφυρί για να τα σπάσω και να λειάνω τις κοφτερές γωνιές κατά αλλα είχα κρατήσει νεράκι μαζί με το φίλτρο και την αεραντλία σε δοχείο από ελιές (το έχω για της αλλαγές των άλλων 2 ενυδρείων) έτσι έγινε πολύ γρήγορα. φωτιστικό είχε ![]() περισσότερο το τρέξιμο για υπόστρωμα(εννοώ αφρολεξ γιατί άμα βραχεί το ξύλο άντε γεια),άμμο,ψάξε να βρείς σωστή πετρα(3 φορες πήγα στην μάντρα έλεος)και τέλος ψάξε να βρείς ωραία "δεμασονι" και όχι με κομμένες ουρές,και με κεφαλια λες και είναι alien χα χα. προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα να ξεχωρίσω θηλυκά αλλα μάταια μάλλον από τα 5 τα 3 η 4 είναι αρσενικά και τα 2 η 1 είναι thilka θα δείξει θα δω πως θα πάνε και ανάλογα θα πράξω ![]() ααα βάλε και όλες τι αποτυχημένες πατέντες και προσπάθεια παράδειγμα ανακλαστήρες δεν είχα αναγκαστικά να πάρω αφίσα καθρέφτη να την κόψω και να ντύσω τα καπάκια από μέσα. αποτέλεσμα είχε αλλα βλέπεις εγώ ήθελα cuba και ροζ λάμπα γιατί τα ram χωρίς ροζ λάμπα δεν λέει αλλα και φυτά χωρίς κίτρινη δεν λέει. αναγκαστικά να βάλω ανακλαστήρες. ο λόγος τα κλειστά καπάκια με την αφίσα για ανακλαστήρα ανέβαζε την thermokraasia τώρα που έφτιαξε ο καιρός.. ![]() τέλος έπρεπε να επιλέξω να έχω τα ανεμιστηράκια όλο το βραδυ zzzzzzzzzZZZZZZzzzzzzzzz στα αφτιά μου η ανακλαστήρες με ανοιχτά καπάκια και ησυχία? προτίμησα το δεύτερο ![]() πάντως επειδή είμαι και ξεχασιάρης και επειδή το ψάχνω πολύ υπάρχει περίπτωση να πάω 4 φορες σε ένα μαγαζί μέσα σε μια ημερα lol όλα αυτά που έχω κάνει ως τώρα μέσα σε 6 μήνες για τα ενυδρεία μου με το αποτέλεσμα με κάνουν να αιστάνομαι υπερήφανος κάθε φορά που τα κοιτάω ιδιαίτερα όταν γίνετε αλλαγή, προσθήκη ακόμα περισσότερο και αυτό είναι το κακό ότι έχω καταλάβει την μαγεία και δεν πρόκειται να ξεκολλήσω το επόμενο θα είναι πολύ μεγάλο ενυδρείο σε σχέση με αυτά που έχω τώρα και θα το φτιάξω και αυτο μονος μου απο τις σιλικόνες μεχρι το τελευτεο ξυλαρακι η πετραδακι ahahahaha εκεί που κολλάω είναι στον χώρο και στο χρήμα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστο νεον τετρα και αγγελοψαρο... | Λάζαρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 11-09-11 13:06 |
νεον τετρα με τι? | zapatas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 21-06-11 00:33 |
ταιριαζουν guppy ξιφοφοροι με νεον τετρα,cardinal tetra,corydoras aeneus & paleatus | gemen | Ζωοτόκα | 9 | 01-09-10 14:46 |
60λιτρο με Νεον και Ροδοστομα Τετρα | velocity | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 20-10-09 22:47 |
γεννησαν τα νεον τετρα | doctor | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 19 | 18-09-09 07:59 |