|
|
|||
|
|||
![]()
το έστρωσα με 3 μεγάλα χρυσόψαρα που είχα σε άλλο ενυδρείο και ένα pleco δυστυχώς από "δικα μου" λάθη τα 2 πεθάνανε έμεινε το ένα θα σα δείξω photo αύριο ειναι τερααααςςςς το έχω 2 χρονια μαζί με τον pleco και αυτος δεν παει πισω τερατακια xD
έκανα αλλαγές νερού όταν το έστρωνα και ξεσκίστηκε το ενυδρείο.. (απειρία) έκανε 2 μήνες να στρωθεί με μπόλι και τα λοιπά.. co2 με μαγια και ζάχαρη και "διαχυτιρα" από το ph και το kh είμαι μέσα στις τιμές co2 από τον πινακα όσο για το co2 και το excel (το excel το βάζω εδώ και 2 εβδομάδες κάθε 2 ημερες 1,5 ml παλαιότερα έβαζα flouris με αυτό βγήκε η bba) αναφερόμουν στον spotted hillstream loach που θέλει χαμηλότερη θερμοκρασία και πολύ καλή οξυγόνωση αλλαγή νερού κάνω κάθε κυριακή και σκούπα αλλάζω 35 λίτρα κάθε φορα που τα έχω προετοιμάσει σε δοχείο με μια αεραντλία 24 ώρες τα υγρά είναι sera τα stik jbl όπου και να κάνω test είτε να πάω νερό σε pet είτε stick είτε σταγόνες πάντα τα ίδια αποτελέσματα περνώ εξακριβωμένο.. για το ξύλο που έπεφτε "ευθύνεται" το gappy 100% (το εδωσα) το ότι δεν έχει πλάτη το ενυδρείο γιατί το βλέπω και από τις 2 μεριές,και ο pleco ο mini που μας κάνει τα δικά του κατά καιρούς. μια ερώτηση στα demasoni θα βάλω 1 vallisneria μήπως θέλουν και αεραντλία? η να σηκώσω λίγο την αντλία?εκτος νερού έχει στόμιο ειδικό για αυτόν το σκοπό |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εβαλες μπολι και και εκανε 2 μηνες να στρωση παλι δε μου τα λες καλα αμα το μπολιασεις το ενυδρειο μπορεις να βαλεις μερικα ψαρια ακομα και την ιδια μερα χωρις προβλημα (ξερεις τι ειναι το μπολι ????? ) οσο για το excel ειναι co2 σε υγρο το λινεοελατα ειναι πολυ ευαισθητο ψαρακι αποκλειετε να φταιει το γκαπι για το ξυλο συνηθος αυτα τρωνε ξυλο δεν δινουν τα πετ σου ειπα και πριν να πουλησουν θελουν οσα ψαρια χασεις τοσα ποιο πολλα θα κερδισει τη θα σου πει οτι το νερο δεν ειναι καλο ?????
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχώς harris samos θα σε αφήσω εδώ κουράστηκα σήμερα πολύ αγορά πετρας,σπάσιμο γιατί δεν έφτασε η πρώτη.. άμμος ,στήσιμο νταμάρι,αγορά ψαριών,νερό στο ενυδρείο μάζεμα σκούπισμα το δωμάτιο γιατί ήταν χαλια. και ένα ψήσιμο πανσέτας στα κάρβουνα για μεσημεριανό xD. έχω κάνει πολλά και έχω βγει off
καλο βραδυ και ευχαριστώ για την προσπάθεια αναζήτησης της ρίζας του προβλήματος μου ------------------------- θα σου απαντήσω γρήγορα τα χρυσόψαρα τα είχα μονα τους γιατί ήταν τεραστια μετά αγοράστηκαν neon ram και τα υπόλοιπα ![]() ![]() για τον spotted hillstream loach ήταν λάθος αγορά δεν είχα ψάξει το profile το είδα μου άρεσε ας το προσπαθήσουμε είπα μπόλι εννοώ βρόμα από το φίλτρο αλλου ενυδρείου έβαλα μπόλι αφού είχε περάσει ένας μηνας έκανα μετρήσεις τον δεύτερο μηνα και έπαιρνα συνέχεια no2 για ένα μηνα 5mg/l για αυτό πεθάνανε τα 2 χρυσόψαρα όσο για το ξύλο που έπεφτε φαίνεται στο video ότι το gappy πλησίαζε συνεχεια τα neon η την θηλύκια ram και τα ενοχλούσε δείχνοντας την ουρα του το κλασικό φλέρτ που κάνει και στις θηλυκές gappynes ίσως είναι και κάτι ακόμα αλλα δεν μπορώ να το βρω από τιμές νερού δεν είναι πάντως γενικά πάντως από προχθές είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα θα ανεβάσω video αύριο και θα δείτε ότι δεν έχουν τις ίδιες αντιδράσεις τα ψαρια μου από όταν βγήκε το gappy Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη orbion : 20-05-12 στις 01:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα τη βρουμε την ακρη πιστεψεμε
αλλα απ οτι υποψιαζομε εχεις κανει πολλα λαθοι και τα συνεχηζεις γιατι ακους τους πετσοπαδες διαβασε τα υπομνηματα στους αρχαριους το σωστο τροπο για ολα και οτι θες ρωτα εδω ημαστε μη ξεχασεις να μου απαντισεις της ερωτησης που σου κανω ειναι σιμαντικες για το προβλημα σου ![]() το μπολι απο που το πηρες ??????? απο πετσοπ ?/????αντιχλωριο εβαζες και αν ναι πως ??????
|
|||
|
|||
![]()
"αντιχλοριο" που βάζω λέγεται "βιοτοπολ" plush της jbl και το βάζω
24 ώρες πριν κάνω την αλλαγή στο καφέ δοχείο που προορίζεται ελιές μόλις το γεμίσω με νερό φυσικά είναι καινούριο και δεν φιλοξενούσε ποτε ελιές ahahah το μπόλι το έβαλα πριν 4 μήνες δεν νομίζω να έχει μείνει κάτι τώρα ύστερα από τόσες αλλαγές νερού κάθε εβδομάδα αλλαγή δεν έχω κάνει από την προηγουμενη εβδομάδα για να συνδέσω τον θάνατο του πάντα και του spotted hillstream loach που είχαν διαφορα 3 ημερες όλα τα αλλα ψαρια είναι τέλεια από χρώματα και υγεία όσο για τα καινούργια 2 πάντα κάθονται και τα δυο στην μια άκρη του ενυδρείου (δεν είχα χρόνο να τα παρατηρήσω από χθες που τα έβαλα) γιατί άραγε τι τα φοβίζει?? το φως ο pleco η αμάνο?? το μυστήριο θα λυθεί τις επόμενες ημερες από χρώματα πάντως σκίζουν τα πάντα ------------------------- και δυο φωτ από το καινούριο μου απόκτημα γιατί έχω πωρωθεί xD έχει λίγο βρόμα το τζαμι αλλα τώρα δεν αντέχω να το clean ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη orbion : 20-05-12 στις 01:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο με το χρωμα δε λεει τιποτα εσυ τα βλεπεις εισαι συγουρος οτι εχεις δει υγειοι τετεια ψαρια και συγκρινεις τα χρωματα ? 1 το μπολι αποκλειεται να το εβγαλες με της αλλαγες νερου εκτος και πλενεις το φιλτρο με νερο βρησης 2 εγω υποψιαζομε οτι ο θανατος του ψαριου οφυλετε στο excel σε συνδιασμο με το co2 και επιμενω να διαβασεις καλα τα υπομνηματα ολα για να τα καταλαβεις εχεις καταλαβει καποια πραγματα λαθος και ετσι βγαζεις λαθος συμπερασματα ------------------------- και κατι ακομα οι πετρες που αγορασες τι ειναι ???/ πολυ πρασινηζουν ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 20-05-12 στις 17:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σε όλους αρχίζω και έχω ακόμα πιο έντονες υποψίες για την επιθετικότητα των neon
τώρα παρατήρησα το εξής τα neon έχουν σπάσει το κοπάδι και πηγαίνουν δυο δυο τρία τρία πίσω από ένα neon με πιο φουσκωμένη κοιλια και τις παίζουν εντύπωση μου έκανε όταν 2 neon έμειναν μονα ένα με πιο μεγάλη κοιλια και ένα με πιο μικρή μπήκαν μέσα στο φυτό σε κάποια φάση ήταν διπλα διπλα μετά κάνανε κάτι κυκλάκια και μετά αυτό με την πιο λεπτή κοιλια έφερε το στόμα του κοντά στο πίσω και κάτω πτερύγιο πριν την ουρα αυτουνού με την πιο μεγάλη κοιλιά ακριβώς όπως κάνει ο αρσενικός ram στην θηλύκια δυστυχώς δεν πρόλαβα να το τραβήξω αυτό αλλα τράβηξα σε video κάτι ανάλογο λίγο αργότερα το σχετικό video με τα neon φαίνεται πως προστατεύει to αρσενικό neon την θηλύκια neon η "ραμιρεζα" με έχει πάρει χαμπάρι και έχει κρύψει λίγο τα χρώματα και συνήθως σκάει στα neon να τσεκάρει τι παίζει ίσως πιστεύει ότι πρόκειται για τροφή για αυτό κοπανιούνται xD http://www.youtube.com/watch?v=Vo3is...ature=youtu.be μάλιστα εχθές ένα neon με μεγάλη κοιλιά μπήκε στην σπηλιά που έχω για τα ram περίεργο... λέτε να γίνω πατέρας στα neon ??? λέτε για αυτό να τις παίζανε τόσο καιρό για το πιο θα κυριαρχήσει?? απίστευτο άμα κάνω γεννα στα neon και όχι στα ram θα τραβάω τις κοτσίδες μου όσο για το νερό δεν τίθεται θέμα οι τιμές είναι κατάλληλες 100% ακόμα και το co2 η bba δεν αναπτύσσετε πια αυτό κάτι λέει μονο στον tenellus έχει μείνει και εκεί φεύγει και ελάχιστα στο τζαμι που αν το ξύσω θα φύγει αλλα δεν θέλω για να τσεκάρω τι παίζει με την ανάπτυξη ![]() πάντως αν κάνω γεννα στα neon οι τιμές τους νερού θα είναι 1000000000000% σωστές έτσι δεν είναι? τώρα το cory panda δεν ξέρω γιατί πέθανε είχε και αυτό όλα τα χρώματα μονο μια μέρα πριν μας αφήσει παρατήρησα ότι είχε γίνει λίγο πιο γκρι χρώμα όμως το μαύρο και το mpez ήταν σταθερά τα αλλα δυο φαίνονται τέλεια ως τώρα τα demasoni δεύτερη μέρα και σκίζουν από ότι έχω καταλάβει ένα είναι σίγουρα θηλυκό και ένα αρσενικό για τα αλλα τρία μάλλον είναι αρσενικά θα δείξει.. αλλα ακόμα είναι νωρίς για 100% συμπεράσματα τις πέτρες τις αγόρασα από mantra που πουλάει πέτρες γενικά αλλα και για χόμπι είναι μπλε με trikouaz και σε κάποια σημεία mobizei λίγο αλλα έχει και λίγο μάρμαρο μέσα έκανα το test και είναι σίγουρα ασβεστολιθικές ![]() ![]() ο κύριος λόγος που τις διάλεξα αυτές ειναι γιατί μοιάζουν στα χρώματα των ψαριών επειδή γνωρίζω πως τα demasoni είναι επιθετικά ιδιαιτερα όταν βλέπουν αλλα με τα ίδια χρώματα.. με αυτόν τον τρόπο θέλησα να τα ξεγελάσω λίγο χα χα χα τώρα με την άλγη δεν ξέρω πως θα γίνουν ελπίζω πιο όμορφες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νεον επιθετηκα το ακουσαμε και αυτο
![]() ![]() νεον για να δεις μικρα αποκλιετε μια και ειναι φωτοφωβικα και τα αυγα τους χαλανε με το παραμικρο φως ![]() αφου ειναι τελειες οπως λες για ξανα κανε μια μετρισουλα και πες μας τα αποτελεσματα της μετρισης αναλυτικα ![]() εμενα με χαλαει που πρασινιζει η πετρα μιπος λεω μιποσ σερνει χαλκο ? ![]() τωρα το ψαρι που πεθανε τη ηταν ? cory panda η το λινεοελατα ????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστο νεον τετρα και αγγελοψαρο... | Λάζαρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 11-09-11 13:06 |
νεον τετρα με τι? | zapatas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 21-06-11 00:33 |
ταιριαζουν guppy ξιφοφοροι με νεον τετρα,cardinal tetra,corydoras aeneus & paleatus | gemen | Ζωοτόκα | 9 | 01-09-10 14:46 |
60λιτρο με Νεον και Ροδοστομα Τετρα | velocity | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 20-10-09 22:47 |
γεννησαν τα νεον τετρα | doctor | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 19 | 18-09-09 07:59 |