|
|
|||
|
|||
![]()
καμια πατεντα να σταματησω τη ροη του φιλτρου?κατι γιατι στροβιλιζοταν και ειχα διαβασει πως ειναι χειροτερα λογω του στρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόση ροή έχει το φίλτρο; Μπορείς να φτιάξεις ένα spraybar με λάστιχο και αυτά που είχες δοκιμάσει, αλλά καλύτερα. ¶μα το φίλτρο είναι πολύ δυνατό θα είναι δύσκολο, αλλά είναι και πολύ λίγα τα 15 λίτρα.
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα.εκανα μετρησεις σε αμμωνια και νιτρικα ολα καλα.τελικα το ψαρακι εχει φιν ροτ αλλα νομιζω το προλαβαινουμε.πηρα φιλτρο θα το δοκιμασω,πηρα και βακτηρια να βαζω.αγορασα μελαφιξ που ειπατε αλλα πειτε μου για δοδολογια για να γινει σωστη θεραπεια.αλλοι μου ειπαν καθε δυο μερεσ 4 μλ και αλλοι 1,5 μλ και οχι τοσο συχνα γιατι ειναι 15 λιτρα το ενυδρειο και ειναι ισχυρο φαρμακο.πειτε μου σασ παερακαλω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τη δοσολογία που λέει θα βάλεις. Νομίζω στα 15 λίτρα βγαίνει 2ml.
Οι μετρήσεις τι νούμερα έδειξαν; Είχες κάνει αλλαγή πριν μετρήσεις;
|
|||
|
|||
![]()
και κατι ακομα ποση ωρα μετα την αλλαγη νερου που θα κανω με αντιχλωριο να βαλω μελαφιξ?μου ειπαν δεν κανει αμεσα .τις μετρησεις μου τις εκανε ενα παληκαρι που εχει πετ σιτυ ιχθυολογος του ειπα οτι ειχα κανει αλλαγη τη Δευτερα και οτι κανω αλλαγη καθε8-10μερες περιπου.πεσ μου καθε ποσο να βαζω μελαφιξ οχι ποση ποσοτητα,ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο ιχθυολόγος μάλλον δυσκολεύεται με τα νούμερα... Τέσπα.
http://www.istellas.gr/aquarium/my_m...s_melafix.html Δε γνωρίζω για καμία αντίδραση του Melafix με το αντιχλώριο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε αμεσως στρωμενο φιλτρο!
εχω κι εγω μονομαχο σε 15 λιτρα (λαθος!) και εχω βαλει αεροφιλτρο που λειτουργει μεσω αεραντλιας! ειναι μια καλη λυση και δεν κανει μεγαλη αναταραξη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθηστε το Σισσέ | Ektorakos | Χρυσόψαρα | 5 | 14-02-12 22:05 |
βοηθηστε παρακαλωω!!! | ariel | Bettas | 13 | 27-10-10 22:58 |
Τι εχει? βοηθηστε | alex_mar | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 01-02-10 10:45 |
ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-08-08 20:50 |
Για βοηθηστε | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-06-07 12:40 |