|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
χρυσοψαρα, λαμπιντο, σιανοχρωμις, μιλομο και κριμπενσις εχω. δεν νομιζω να ειναι αλτες ετσι?
αν ηξερα να το φτιαξω μαλλον θα ηθελα να κανω αυτο που εκανες απλα σου λεω τα χερια μου με ηλεκτρισμο δεν πιανουν! Ασε που το ενα ενυδρειο εχει γυαλινα καπακια και δεν μπορω να τα πειραξω γιατι δεν ειναι δικο μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα δεν ειναι αναγκη να κανεις και υπερπαραγωγη.
![]() Σε ενα ενυδρειακι ειχα βαλει ετσι ψυξη ![]() ![]() ![]() (κοιτα πανω δεξια) ![]() Συνδεση τα καλωδια του με παλιο τροφοδοτικο 5.5V απο κινητο τηλεφωνο (λιγες στοφες και μικρη αποδοση αλλα ηταν μικρο το ενυδρειο και πολυ δυνατο το ανεμιστηρακι. Το ειχα σχεδον συνεχως ανοιχτο. Αρκει να ειναι σιγουρο οτι δεν θα πεσει μεσα. ΥΓ τα ηλεκτρολογικα δεν ειναι πολυ σοβαρα (για τους ανεμιστηρες) αφου δουλευουν με λιγα βολτ και δεν ειναι και επικιδνυνο αν γινει καποιο λαθος. Τα πιο δυσκολα ειναι στον controller που εχεις να κανεις με συνδεσμολογια και 230V.
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι μπορει να παρω το ανεμιστηρακι να το βαλω στο νερο και να αναρωτιεμαι "γιατι δεν κολυμπαει" !
σου λεω ηλεκτρολογια κι εγω = αγνωστοι! οποιος εχει την καλη διαθεση να ερθει να βοηθησει τοτε οκ! |
|
||||
|
||||
![]()
αν ψαξεις λιγο θα βρεις λυση.μπορεις να δεις τη λυση των ανεμιστηρων που σου ειπανε πιο πανω απτο petcumulus κλπ.μπορεις ακομα και με ανεμιστηρακια απλα επιτραπεζια να κανεις δουλεια απλα εκει δεν θα εχεις την αυτοματη ρυθμιση που ειναι σημαντικο και για την ευκολια σου και για τη σταθεροτητα στο ενυδρειο και για οικονομια κλπ.αν πιανανε τα χερια σου απο ηλεκτρονικα/ηλεκτρολογικα θα μπορουσες ισως να κοιταζες και στη smart kit για κανα κιτακι θερμοστατη.νομιζω εχουνε κατι τετοια,εστω και ετοιμα να το επαιρνες αλλα παλι θα ηθελε συνδεση.νομιζω η λυση με τον stc ειναι η καλυτερη και φτηνοτερη.το πολυ πολυ παρτον και βαλε μια αγγελια εδω μεσα να σε βοηθησει καποιος να τον βαλετε μολις θα τον εχεις στα χερια σου.καποιος θα βρεθει.δεν ξερω αν θα προλαβω ναμαι εδω, αλλιως θα σου ελεγα να σε βοηθησω εγω.παντως χαμενος δεν θα παει να το αγορασεις,στη χειροτερη πουλα τον εδω μεσα.κρα θα κανουν ολοι τωρα το καλοκαιρι
![]() υποψιν οτι κοιτας για τον stc-1000.αυτος εχει δυο καναλια.ενα για θερμανση κιενα για ψυξη για να μπορεις να βαλεις και το θερμαντικο πανω του.γιατι υπαρχει κιαλλος ενας (stc-100 νομιζω λεγεται) που εχει μονο ενα καναλι/εξοδο.αν τον παρεις,δες και το σχεδιαγραμμα που θα εχουνε στη σελιδα του προιοντος κατα την αγορα για να επιβεβαιωσεις οτι παιρνεις αυτον με τις δυο εξοδους ![]() θα σου λυσει τα χερια και το καλοκαιρι και το χειμωνα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω το ειπα, οποιος θελει να βοηθησει ειναο ευπροσδεκτος!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασια | jgelsis | Έλεγχος θερμοκρασίας | 8 | 31-10-09 01:06 |
Θερμοκρασια | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 16-08-08 22:47 |
θερμοκρασια | αρχηγος | Bettas | 4 | 11-05-08 19:02 |
Θερμοκρασια | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 02-08-07 17:51 |
Θερμοκρασια | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-05-07 23:04 |