|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ αλλα εχω δυο ερωτησεις. Αλλα φυτα εκτος απο βαλισνεριες και ανουμπιες μπαινουν με λαμπιντο; Ας πουμε μπαμπου μπορει να μπει; Ακομα, αν ειναι μικρα μπορω να βαλω 2 χαρεμια λαμπιντο;
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε αφρικανες
βαλε και φυτα αν σ αρεσουν το πολυ πολυ να τα φανε για σαλατα χε χε χε
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπού δεν έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω πόσο αντέχουν.
Αλλά μπορείς να βάλεις και Pteropus, crinum, κρυπτοκορίνες, pistia. Όταν είναι μικρά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το φύλο ![]() Αλλά μπορείς να ξεκινήσεις με 7-8 μικρά και να ξεχωρίσεις ένα ωραίο χαρεμάκι (με έναν αρσενικό και 3-4 θηλυκά) |
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει οταν λεω μικρα εννοω σε μεγεθος, οχι αναγκαστικα ηλικια. Ας πουμε 3-4 εκ.
Αυτα που μου ειπες ειναι φυτα; Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να φυτεψω και να μη τα φανε; Α κατι ακομα, οι λαμπιντο κανει να τρωνε ζωικα; Η μονο φυτικα; Παιζει κινδυνος bloat? |
|
||||
|
||||
![]()
Το μέγεθος είναι συνάρτηση της ηλικίας.
Φυτά είναι. Μπορεί να τσιμπολογάνε κανένα (τα δικά μου δεν ενδιαφέρονταν ![]() Τα Labidochromis caeruleus sp."yellow" είναι παμφάγα. Το bloat πάντως είναι πολυπαραγοντική ασθένεια και οι αφρικάνικες κιχλίδες είναι πολύ ανθεκτικά ψάρια που αν τους δώσεις καλές συνθήκες δεν αρρωσταίνουν ποτέ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιος. τιο προτεινεις ομως? εχω μια τροφη για κιχλιδες της χικαρι cichlid staple. κανει αυτη λες? παντως θελει ανθεκτικα φυτα για σιγουρια ε? εσυ εχεις φυτεμενο? καμια φωτο να δουμε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή είναι και η Hikari αλλά πάρε και καμμιά ακόμη για ποικιλία (έχω χρησιμοποιήσει διάφορες όπως Tropical vegetable, Tropical spiroulina,Ocean nutrition cichlid,Sera granured, Nls cichlid κλπ κλπ).
Τα φυτά με σκληρό φύλλο δεν τα πλησιάζουν. Σε όλα τα ενυδρεία μου έχω φυτά (έχω εξηγήσει πολλές φορές τους λόγους). Αν ψάξεις στις παρουσιάσεις θα δεις μερικά. |
|
|||
|
|||
![]()
πως ψαχνω τις παρουσιασεις σου γιατι δεν ξερω? μπραβο ρε φιλε γιατι κι εμενα αυτο ηταν το διλλημα μου. λατρευω τις λαμπιντο αλλα ΘΕΛΩ φυτεμενο! ωραια ετσι θα το κανω αλλα θελω την καθοδηγηση σου!
ποσα ψαρακια να βαλω μεσα ομως? οταν ειπες μετα να "ξεχωρισω" ενα χαρεμακι τι εννοουσες? πως δηλαδη? αν βαλω απο την αρχη 2 χαρεμακια με μικρα σχετικα λαμπιντο 3-4 εκατοστα θα εχουμε προβλημα? ειδικα αν τους κανω ωραιες γωνιες με πετρες να εχει το καθε αρσενικο τη γωνια του? νομιζω οτι αυτα που λεω εγω εχουν ηδη ξεκαθαρισμενο φυλλο. αυτο δε φαινεται κι απο το αν εχουν μαυρο κατω απο την κοιλια τους?> |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Pleco για 50 λιτρα καθαρα | panos_auk | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 19 | 27-02-11 23:56 |
τι να βαλω μεσα σε 100 λιτρα??.. | DIMITRIUS | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 30-05-10 13:47 |
τι αλλο θα μπορουσα να βαλω στο φιλτρο? | sefis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 10-03-10 14:18 |
72 Λιτρα καθαρα. | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 28-12-09 09:36 |
Εσωτερικο φιλτρο για 50 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΑΡΑ. | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 14-11-08 14:59 |