|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους..
![]() ξεκινωντας θα ηθελα να πω οτι με εχει βοηθησει πολυ το φορουμ κ οτι ειμαι πολυ χαρουμενος που ειμαι μελος.. ![]() στο ψητο τωρα.. μιας που το οσκαρ κ ο πλεκο μου θα μετακομησουν συντομα σε μεγαλυτερο ενυδρειο (εχω αρχισει ειδη την κατασκευη του) το ηδη υπαρχων 100λιτρο μου δεν θα παει αποθηκη αλλα σκεφτομαι να το κανω κοινονικο με κοπαδακια κ ισως ζωοτοκα.. τι θα μπορουσα να βαλω κ να ειναι αρκετα τα 100 λιτρα?.. κ ποσα?.. γκαπυ με καρδιναλιους ταιριαζουν??.. το φιλτρο που θα μεινει στο 100λιτρο θα ειναι (προς το παρον τουλαχιστον) ενα εσωτερικο sicce shark 2 πατενταρισμενο που πλεον εχει χωρητικοτητα περιπου 1 λιτρο σιποραξ κ λιγο σφουγγαρι.. καθε γνωμη ευπροσδεχτη.. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσες να βαλεις πλατυ με γκαπακια η εντλερακια (οχι γκαπυ με εντλερ γιατι υβριδιζουν)!! Ειναι ωραιος συνδιασμος (οπως εχω δει)...
Καλο θα ηταν να αποφυγεις ψαρακια που "χρειαζονται" μαλακό και οξινο νερο - ειναι τελειως αντιθετο απο οτι "χρειαζονται" τα ζωοτοκα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βασικα οι καρδιναλιοι ειναι μαλακου νερου οποτε αυτοματως πρεπει να πας και σε οσμωση...η βασικη ερωτηση θα ηταν ..Θελεις να "μπλεξεις" με οσμωση ή προτιμας σκληρο νερο? νομιζω πως ειναι και το βασικο κριτηριο για να επιλεξεις ψαρουκλες...(εγω παντως θα βαλω xiphophorus με 2 κριμπενσακια στο 120
![]() edit: με προλαβε ο γιωργαρας! |
|
||||
|
||||
![]()
θα προτιμησω σκληρου νερου, δεν εχω αντιστροφη οσμοση..
μεχρι ποσα γκαπυ-πλατυ μπορω να βαλω?.. κριμπενσις να βαλω με γκαπυ?.. |
|
||||
|
||||
![]()
2 αρσενικα γκαπυ και 4-5 θηλυκα και την ιδια αναλογια σε πλατυ.
Μετα θα πρεπει να ελεγχεις τον πληθυσμο για να μην ξεφευγει με τις αναπαραγωγες. Μια αλλη λυση σε νερο βρυσης ειναι ενα κοπαδι galaxy rasbora (cpd) αποτελουμενο απο 10-12 ατομα και ενα κοπαδακι pseudomugil furcatus απο 8 ατομα. Υπαρχουν πολλες επιλογες...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτη η λυση μου αρεσε! ενδιαφερον για ενα μακρυ ενυδρειο |
|
||||
|
||||
![]()
δες και για ξιφοφορους ειναι τρελα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να βαλω η να μη βαλω?? | alex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 22-01-10 23:21 |
τι να βαλω σ"αυτα τα λιτρα? | giannisqq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 13-01-10 19:27 |
να τα βαλω ??? SOS SOS | harris samos | Αναπαραγωγή | 8 | 08-08-09 02:12 |
Να τα βαλω μεσα? | axinos | Ζωοτόκα | 3 | 16-04-09 15:31 |
Τι ψαρια μπορω να βαλω σε 180 λιτρα? | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-11-07 17:42 |