|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
χαχχαχ κι εδω με βρηκες? την ξερω την αποψη σου και οπως βλεπεις συμφωνω!
|
|
||||
|
||||
![]()
-Απο Malawi:1 χαρεμάκι Labidochromis,με πολλές πέτρες και λίγα φυτά
-Απο Tanganyika:1 ζευγάρι J.transcriptus (στις πέτρες)+ 1 χαρεμάκι L.multifasciatus (πολλά κελύφη) και λίγα φυτά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ αλλα εχω δυο ερωτησεις. Αλλα φυτα εκτος απο βαλισνεριες και ανουμπιες μπαινουν με λαμπιντο; Ας πουμε μπαμπου μπορει να μπει; Ακομα, αν ειναι μικρα μπορω να βαλω 2 χαρεμια λαμπιντο;
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε αφρικανες
βαλε και φυτα αν σ αρεσουν το πολυ πολυ να τα φανε για σαλατα χε χε χε
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπού δεν έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω πόσο αντέχουν.
Αλλά μπορείς να βάλεις και Pteropus, crinum, κρυπτοκορίνες, pistia. Όταν είναι μικρά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το φύλο ![]() Αλλά μπορείς να ξεκινήσεις με 7-8 μικρά και να ξεχωρίσεις ένα ωραίο χαρεμάκι (με έναν αρσενικό και 3-4 θηλυκά) |
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει οταν λεω μικρα εννοω σε μεγεθος, οχι αναγκαστικα ηλικια. Ας πουμε 3-4 εκ.
Αυτα που μου ειπες ειναι φυτα; Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να φυτεψω και να μη τα φανε; Α κατι ακομα, οι λαμπιντο κανει να τρωνε ζωικα; Η μονο φυτικα; Παιζει κινδυνος bloat? |
|
||||
|
||||
![]()
Το μέγεθος είναι συνάρτηση της ηλικίας.
Φυτά είναι. Μπορεί να τσιμπολογάνε κανένα (τα δικά μου δεν ενδιαφέρονταν ![]() Τα Labidochromis caeruleus sp."yellow" είναι παμφάγα. Το bloat πάντως είναι πολυπαραγοντική ασθένεια και οι αφρικάνικες κιχλίδες είναι πολύ ανθεκτικά ψάρια που αν τους δώσεις καλές συνθήκες δεν αρρωσταίνουν ποτέ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιος. τιο προτεινεις ομως? εχω μια τροφη για κιχλιδες της χικαρι cichlid staple. κανει αυτη λες? παντως θελει ανθεκτικα φυτα για σιγουρια ε? εσυ εχεις φυτεμενο? καμια φωτο να δουμε?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Pleco για 50 λιτρα καθαρα | panos_auk | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 19 | 27-02-11 23:56 |
τι να βαλω μεσα σε 100 λιτρα??.. | DIMITRIUS | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 30-05-10 13:47 |
τι αλλο θα μπορουσα να βαλω στο φιλτρο? | sefis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 10-03-10 14:18 |
72 Λιτρα καθαρα. | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 28-12-09 09:36 |
Εσωτερικο φιλτρο για 50 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΑΡΑ. | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 14-11-08 14:59 |