|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κατευθείαν
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε 10 μακαρονάκια περίπου...
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια τα φωτα σας δεν μπορω να πιασω το ψαρι :P
|
|
||||
|
||||
![]()
Χα...αυτό δεν το υπολογίσαμε!!
![]() ![]() Το πάλεψες;Βάλε την γνωστή παγίδα με το μπουκάλι(σαν αυτή για τις σφήκες) και κάνε τον σταυρό σου... Εγώ τα πιάνω απλά βάζοντας το χέρι μέσα γιατί νομίζουν οτι θα φάνε και έρχονται...κάτι σαν τον chuck norris ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω παρατηρησει οτι και μερικα maingano kai labibochromis στο ενυδρειο το πτερυγιο τους εχει ενα μικρο στρογγηλο κοψηματακι στη μεση περιπου. ειναι προβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πεφτει πολύ ''ξύλο'' στο ενυδρείο σου;
|
|
|||
|
|||
![]()
φωτογραφιες απο το ψαρι σε καραντινα
http://imageshack.us/gal.php?id=sZiq...qqlaWY3aHQ3OCT ------------------------- πεφτει γιατι εχω πολλα αρσενικα λαμπιμπο δεν μου εχει βγει χαρεμι για αυτο και δεν εχω γεννα. πρεπει να αρχισω να τα βγαζω. εχτες ειχα παει στο πετ σοπ και του ειπα οτι θα τον ειδοπειησω να μου φερει 2 μπορει και 3 θυληκα. αλλα φοβαμε οτι για να τα πιασω τα αρσενικα θα το ξαναισοπεδωσο το ενυδρειο ![]() ------------------------- φωτογραφιες απο τα ψαρια. θελω να με βοηθησετε για το φυλο των ψαριων ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα http://imageshack.us/gal.php?id=sZWt...qZObpZ-a49Tckg στη φωτογραφια με τη θυλικια maingano φαινεται το κοψιματακι στο πτερυγιο που ελεγα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kws : 21-04-12 στις 10:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με A/O | georgez | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 21-07-11 23:59 |
προβλημα.... | katamagias | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 27-11-09 11:13 |
Προβλημα.... | apolonistis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-11-09 11:05 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!HELP!!! | galisgsxr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 19-11-07 11:18 |
προβλημα | dim | Bettas | 8 | 31-03-06 00:02 |