|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους εχω ενα στρωμενο ενυδρειο 150 λιτρων και τον τελαιφτεο καιρο κατι δεν παει καλα.εβαλα 4 γατοψαρα μικρα και τα εχασα μεσα σε μια εβδομαδα και μετα απο λιγο και ενα γλυφτη.σημερα παρατηρησα πωσ ενα αγγελοψαρο μου εχει κατι......σαν να εχουν φυγει ελαφρως τα λεπια του.και τα πτερυγια του ειναι σαν φαγωμενα!!!απο μετρησεισ παω καλα νομιζω αμμωνια 0 ph 7.5 n02 katv apo 0.3.τι να κανω ασ με διαφωτισει καποιος παρακαλω πολυ.αυτη τη στιγμη εχω 5 αγγελοψαρα 2 κλουν γατοψαρα και ενα silver moly.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες στρωμένο τι εννοείς?
Πως το έστρωσες και ποσο καιρό δουλεύει? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαι και πολυ γνωστης.ειμαι αρχαριος.το εστρωσα με ψαρια απο αγνοια δικι μου και ανευθηνοτητα εμπορου.αλλα δουλεβει εδω και 4 μηνες μια χαρα χωρις να χασω κανενα ψαρι.εχω ενα φιλτρο εξωτερικο hydorκαθε ποτε να αλλαζω υλικα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως ξεκίνησε έκανες καμιά αλλαγή νερού? ή τελείως ξαφνικά? |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον εχει κατω κατω ενα αγριο γκρι σφουγγαρι μετα υαλοβαμβακα μετα μακαρονι μετα παλι υαλοβαμβακα μετα καρβουνο και μετα παλι υαλοβαμβακα.ατσι μου ειπαν να τα βαλω στο πετ σοπ.αλλαξα νερο πριν 3 εβδομαδες αλλα δεν ειχα καποιο προβλημα.τα γατοψαρα αρχισαν να ψοφανε το ενα μετα το αλλο τρεισ μερες αφου τα εβαλα μεσα μετα απο μια εβδομαδα παει και ο γλυφτης λες να εοναι αρρωστο το αγγελοψαρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
ΝΟ3 πόσο έχεις;
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα | gutsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-09-07 14:27 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | anasios | Greek Aquarist's Boards | 10 | 23-03-07 14:16 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |
προβλημα | dim | Bettas | 8 | 31-03-06 00:02 |
προβλημα... | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-02-06 14:54 |