|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω μία ομάδα ψάρια ίδια.!! ![]() ![]() ![]() ![]() Το καφέ γιατί σου κάνει? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ειμαι σιγουρος λογο ποιότητας εικονας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για δές?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πες μου κατι, επειδή δεν φαίνεται καλα. Ποσες χρυσες βουλες εχει στο κατω πτερύγιο το καθε "Θηλυκό" ψαρι?
Και δες αν εχει καμια σχεσει με αυτην την φωτο... http://www.flickr.com/photos/mohome/2239195264/ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλα το καφέ δεν έχει μαύρη γραμμή και έχει και αυτό δύο βούλες. ------------------------- Οχι ψέματα και το καφέ εχει μαύρη γραμμή αλλα έχει μία βούλα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex siak 1986 : 29-03-12 στις 15:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μοιαζουν τα ψαρακια σου με την φωτο καθολου?
ΥΓ. Σίγουρα τα ψαρια σου δεν εχουν το φυσικό χρωμα τους για διάφορους λογους. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ναί το ΄παρατήρησα ιδικά το μεγάλο καθόλου σχεδόν άσπρο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex siak 1986 : 29-03-12 στις 15:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως σου ειπε και ο Κλεο, πρεπει να ειναι "Metriaclima Greshakei" θηλυκά και τα 3...αλλα μπορει και να ειναι υβρίδια...και ενα εχουν το μεγαλύτερο τους στοιχείο σε "Metriaclima Greshakei".
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τώρα να τα ξανα πάω πίσω? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ετσι ακριβός είναι τα θηλυκά. Κίτρινα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα ψαράκια μου ! | GiWrGoS198 | Φωτογραφίες μελών | 3 | 08-03-12 23:22 |
Τα ψαράκια ψώφησαν | chrizzz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-01-10 23:08 |
Τι ψαράκια να βάλω ???? | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 34 | 12-03-09 11:20 |
Ψόφια ψαράκια ... | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-09-07 10:19 |
SOS.Χάνω τα ψαράκια μου. | christos chr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 28-05-07 15:46 |