|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτομαι μετα απο πολυ καιρο αποχης να αλαξω το aquascape μου και να κανω αλλαγη και στο υποστροωμα και το χαλικι μου..μιασ και δεν διαθετω δευτερο ενυδρειο ενας δευτεροσ κουβας θα κανει αραγε για να αφησω εκει τα ψαρακια οση ωρα θα δουλεθω το aquascape?
|
|
|||
|
|||
![]()
να ρωτησω κατι μπορω να βαλω πετρες καρυστου η πετρες που εχω βρει στο βουνο αφου τισ βρασω και καθαρισω στο ενυδρειο..υποψιν εχω red cherry barbs
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως τα περτωματα απο Καρυστο σκληραινουν το νερο και ανεβαζουν το πεχα.
|
|||
|
|||
![]()
ξεστηθηκε το παλιο μου ενυδρειο και στην θεση του ηρθε το νεο πληρως ανακαινισμενο...παραθετω φωτογραφιες...καθε σχολιο δεκτο..αλλςστε απο αυτα γινομαστε καλυτεροι...
|
|
||||
|
||||
![]()
όμορφο είναι, να το χαίρεαι
![]() το εχινοδόρο που έχεις αριστερά μπροστά εγώ θα τον έβαζα κάπου πίσω γιατί ψηλώνει |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου τον εχς οσο πιο πισω μπορω γιατι απο πισω του ακριβως ειναι το λαστιχο απο το εξωτερικο φιλτρο.την ειχα και στο παλιο και μου ειχε γινει τριπλασια ειε βγει ως εξω..
|
|
||||
|
||||
![]()
και στο δικό μου έχει φτάσει μέχρι πάνω. όμορφο και εύκολο φυτό
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
Νεος στο χώρο | AlexanderTheGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 06-09-06 07:51 |
νεος στο χωρο | georgetzes | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-03-03 19:48 |