|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο φαινεται, γνωμη μου ειναι να εβαζες λιιιιγο μεγαλυτερες πετρες στη μεση και στα δεξια του ενυδρειου. τι φυτα θα φυτεψεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Cuba η marsilea θα γεμισει ολο σαν χαλι.Γυρω και πισω απο τις πετρες θα μπει λιγη eleocharis,καποιο ειδος που να ψηλωνει αρκετα.
|
|||
|
|||
![]()
ωραιος, η cuba ειναι απο τα αγαπημενα μου φυτα, ασχετα που δεν εχω στο δικο. εχω δει παρομοια ενυδρεια σαν αυτο που σκοπευεις να φτιαξεις και ειναι απιστευτα. προχωρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιες πετρες κ ωραιο στησιμο!!
![]() Καλη συνεχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω Τ8 λαμπες 2χ15w με ανακλαστηρες στα 70 λιτρα και θα μπει και συστημα διοξειδιου.
Το χωμα ειναι flourite οποτε θελω να πιστευω οτι το γρασιδακι θα αναπτυχθει.
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο. Μαρεσει παρα πολυ. Ειναι σαν τα ενυδρεια που βλεπουμε σε ξενα φορουμς που εχουν να κανουν με διαγωνισμους και high tech φυτεμενα ενυδρεια. Οι πετρες απο το εξωτερικο παραγγελια? Στη δεξια μερια οπως το βλεπω θα ηθελα αλλη μια μικρη πετρουλα ισως. Υποστρωμα τι εχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Oι πετρες ειναι απο τον Μανθο οπως και το υποστρωμα το οποιο ειναι αυτο
http://www.seachem.com/Products/prod...BlackSand.html. Θα δοκιμασω να βαλω αλλη μια μικρη πετρα στα δεξια να δω τι θα δειξει.
|
||||
|
||||
![]()
Κατι ασχετο...
οι πετρες σου ειναι οι Seiryu? γιατι ηθελα να φερω πριν μερικους μηνες και βρηκα μονο απο Αγγλια...εδω. www.thegreenmachineonline.com/shop/aquatics/d-cor-materials Να μην σου πω ποσο θα εβγαιναν μαζι με μεταφορικα... Το ενυδρειο σου θα γινει απλα καταπληκτικο! Καλη συνεχεια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
την αποψη σας...πρωτη προσπαθεια 100lt | manolikos23 | Malawi | 17 | 28-01-11 23:30 |
Πρωτη προσπαθεια 200lt!! | dimitrisemm | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-10-10 11:29 |
Πρωτη Προσπαθεια Tanganyika | ErnieBall | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 30-01-10 08:50 |
η πρωτη προσπαθεια ε ενυδρειο | lio2006 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 16-12-09 18:13 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |