|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους!Ηρθε η ωρα να παρουσιασω και εγω το δικο μου ενυδρειακι!Ειναι πρωτη προσπαθεια,οποτε περιμενω παρατηρησεις για τυχον λαθη μου
![]() Έχουμε και λέμε: Διαστάσεις ενυδρείου :100 x 40 x 50 Καθαρά λίτρα είναι γύρω στα 180. Φόντο μαύρο χαρτονι. 15 κιλά χαλικι ψηλο,μερικές πέτρες και ξύλα (δικης μου παραγωγης!!) Διαφορα ευκολα φυτακια (anubias,vallisneria κ.α) Φίλτρανση : jbl Θερμοστάτες : 1 Jager 150 Watt. Φωτισμός : 2 x 30 Watt Απο ψάρια : 3 ραμιρεζι (2 θυληκα και 1 αρσενικο) 14 ροδοστομους 4 σκαλαρια διαφορων χρωματων 8 Corydoras 2 zebra snails 1 περλε γκουραμι(θα φυγει συντομα) Παραμέτροι νερού: pH:7,0 Γενική σκληρότητα (GH):7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0,10mg/l Αλλαγές νερού:καθε 1εβδομαδα 30% Θερμοκρασία:26 C ¶λλες πληροφορίες:Τρέχει από τις 30/04/2010 controller eliwell με τρια ανεμιστηρακια 80mm |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Δημητρη
![]() ![]() ![]() Δυο παρατηρησουλες μονο απο μενα.Αν μπορεις αλλαξε τη μια λαμπα με μια τυπου gro-lux ,fluora ή αλλης μαρκας για να σπασει η ασπριλα(ετσι μου φαινετε ) ,και ενημερωτικα(αν δεν τα ξερεις ηδη) τα corrydoraκια σου ειναι τα ,corrydoras schwartzi. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για πρωτη προσπαθεις ειναι πολυ καλη.
Προσεξε τα σκαλαρια με τα τετρας μηπως τα χτυπανε και επισης οταν βγει ζευγαρι απο τα ραμ, το ενα θηλυκο που θα περισσευει ειναι πολυ πιθανον οτι θα κινδυνευσει απο το ζευγαρι. Ο βυθος δεν ειναι και ο καταλληλοτερος, ιδιως αν δεν ειναι λιασμενο το χαλικακι, απ'οτι ειδα καποια κορυ εχουν φαγωμενα μουστακια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Να'σαι καλά!! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitrisemm : 18-09-10 στις 13:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε αμμο
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ειναι κοφτερο το χαλικι και δεν ειδα καλα τα μουστακια των ψαριων οτι ειναι φαγωμενα, δεν ειναι αναγκη να αδειασει ολοκληρο ενυδρειο.
Οταν θα ερθει η στιγμη για καποια αναενωση/αναβαθμιση, το εχει στο νου του. (ΥΓ προτιμω το στρογγυλεμενο ψιλο αμμοχαλικο με διαμετρο μισο εως ενα χιλιοστο 0.5-1mm ![]()
|
||||
|
||||
![]()
3η-4η φωτο απο το τελος μας λες εσυ αν ειναι "τρικ" της φωτο ή αν οντως τα μουστακια απο τα κορυ δεν εχουν το πληρες μηκος τους οπως παρατηρησε και ο σπυρος. για να καταλαβουμε αν τραυματιζονται.
αν εχεις ΑΟ μπορεις να κατεβασεις κι αλλο τις σκληροτητες και νομιζω πως θα δεις αμεσα ακομη καλυτερα χρωματα απο τα ραμ και τους ροδοστομους. μιας και εχεις φυτα μπορεις να πας το κεχα σου τουλαχιστον στο 3-4. κατα τα αλλα μου αρεσει το ενυδρειο σου και τα ξυλα ειναι κατι το διαφορετικο. τι ξυλα ειναι??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στυσιμο ενυδρειου 200lt + | amgamer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 23-07-10 02:10 |
Πρωτη Προσπαθεια Tanganyika | ErnieBall | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 30-01-10 08:50 |
η πρωτη προσπαθεια ε ενυδρειο | lio2006 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 16-12-09 18:13 |
Ενυδρειο malawi 200lt haplochromis | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 19-03-09 16:41 |
εξ.φίλτρο για 200lt | gap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 16-12-08 22:08 |